Arsenal

(2017)

Arsenal

Poster Arsenal Postere Arsenal

Sinopsis Arsenal

Mai mult
Arsenal

Un thriller de acțiune puternic, Arsenal (2017) urmărește povestea de viață a fraților Lindel, Mikey și JP, care se au doar unul pe altul și depind reciproc pentru propriile evoluții. Ca adulți, JP a găsit succesul în calitate de proprietar al unei companii de construcții, în timp ce Mikey a devenit un mafiot mărunt, afundat într-o viață a infracțiunilor mărunte. Curând, lucrurile iau o turnură neașteptată atunci când Mikey este răpit și ținut captiv de către nemilosul șef…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Dragos.87
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.0

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 29 Martie 2017 18:12
Un film foarte slab incat daca nu citesti descrierea te induce intr-o ceata densa.Inteleg ca pentru John Cusack si Nicolas Cage filmul asta a fost ca o gura de aer proaspat dar pe de alta parte nu ii avantajeaza deloc.Un film slabut pe care personal nu l-as recomanda!
2 0
andystarx pe 21 Martie 2017 17:33
Nota 3/10
Unul din cele mai slabe filme ale lui Cusack si Cage,pe care le am vazut vreodata ! O mare prostie si pierdere de timp,de evitat !
2 0
Mitza_MvP pe 08 Ianuarie 2017 16:32
Valoarea incontestabila a actorilor nu garanteaza ca acest film va avea alta eticheta decat cea "de duzina"....
2 3
Dragos1441 pe 03 August 2020 15:35
WTF.
Cea mai prost fim din 2017 in afara de Bright sau Jigsaw. Cusack si Cage fac filme asa de naspa ca o sa fie pe VOD in loc de cinematografe.
0 0
Srdjan pe 05 Iulie 2017 01:55
Pelicula salvata de actori
Mi se pare ca singurul motiv pentru care acest film a fost cat de cat ok s-a datorat faptului ca Nicholas Cage si John Cusack au avut foarte multa libertate sa se "joace" pe marele ecran cum au vrut ei, tocmai de aceea filmul este simpatic pe alocuri, insa este departe de a fi vreun punct important din cariera celor doi.

La fel ca multe filme de actiune cu un casting puternic, calitatea a fost oarecum salvata de actori, in timp ce povestea a fost foarte slabuta.

0 0

Spune-ţi părerea despre Arsenal

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells