Äntligen midsommar!

(2009)

Comedia erotică a unei nopți de vară

Poster Äntligen midsommar! Postere Äntligen midsommar!

Sinopsis Äntligen midsommar!

A Swedish Midsummer Sex Comedy

Acțiunea filmului are loc la o casă frumoasă de pe malul mării, un pavilion suedez. Acesta este locul de reuniune a unui grup de prieteni pe perioada verii. Conform tradiției, în fiecare an, prietenii lui Emil se întâlnesc la reședința acestuia pentru a se bucura și a se relaxa, dar și pentru a se ascunde fiecare de propriile probleme.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.2

Caseta tehnică

AKA

  • A Swedish Midsummer Sex Comedy

Tip Ecran

normal

Țara

Suedia, SUA

Site oficial

Äntligen midsommar!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Domolul pe 25 Octombrie 2014 09:11
dealtfel un film placut
Nu comentează nimeni acest film ?
Hai sa încerc eu: este despre relații. Comedie ? Pe mine m-a făcut cel mult sa zâmbesc, nu să râd în hohote. Nu cred că s-a urmărit neapărat comedia : un personaj beat se lovește cu capul de un stâlp și cade pe iarbă unde dealtfel va dormi toată noaptea, com’on. Ce m-a atras este că filmul este foarte vizionar. Te aruncă în cele mai noi tendințe, comportamente, ale barbaților si femeilor contemporani in fața relației. De fapt o radiografie a relațiilor de cuplu actuale si cam la ce ne putem aștepta in viitor in domeniu.
Ca sa nu încep sa comentez intr-un stil care mie îmi displace: ăla actor a jucat bine si regizorul bun dar nu mi-a plăcut cum a jucat X sau, cel mai la moda comentariu am văzut ca este : filmul a fost prost dar a fost salvat de actorii/actorul care a jucat bine, pot sa spun ca a fost plăcut… citeşte

2 2
petrica_grigore pe 06 Mai 2015 13:36
Intotdeauna am apreciat filmele difuzate pe TVR. De data asta am vazut un film de 4-5 stele care m-a surprins placut datorita scenelor filmate afara. Suedia este o tara incredibil de frumoasa. In rest am vazut un san, un posterior si mult par pubian. (nu stiu daca imi este permis dar indraznesc). Dar era firesc sa sa se intample asa doar este o comedie erotica.
0 0
liviuneagu pe 06 Mai 2015 00:22
Comedia erotică a unei nopţi de vară
Comedie? Nu chiar!
Film erotic? Nicidecum!
Noapte de vară? Cam așa ceva!
Se recomandă? Cred că nu!
Vizionare plăcută (Somn ușor)!!!

0 0

Spune-ţi părerea despre Äntligen midsommar!

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells