After

(2012)

După

Poster After Postere After

Sinopsis After

After

Ana și Freddy sunt singurii pasageri ai unui autobuz. Deși nu se cunosc, descoperă că locuiesc în același oraș, pe aceeași stradă, iar acestea nu sunt singurele lucruri care-i leagă. A doua zi dimineață, cei doi au surpriza să afle că sunt ultimii locuitori ai orașului rămași în viață.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andreas_konig pe 28 Aprilie 2015 22:32
cutremurator de bun....
nu cred ca exista un film horror sa te sperie precum acesta. si nu te sperie filmul in sine cat te sperie samburele de realitate care ar putea fi in el. pare un sf, insa regizorul sunt sigur ca s-a inspirat dintr-un caz real ........mai cu seama cineva care a trait acele clipe cat timp era in coma, poate nu ca in film dar asemanator cu peisajul de acolo.........filmul te face sa te intrebi.......... ce e dincolo de viata? si daca e cat de cat ca in film atunci e groaznic..........foarte bun filmul...e de meditat.
4 0
tudor_tudor_aliatul pe 27 Ianuarie 2017 23:28
Da , asa Da .
Extraordinar, ce am putut vede,te Lupti cu proprii Demonii din trecut, Demonul fiind creati de tine,, inspirat din realitate
1 0
Lfc4ever pe 30 Aprilie 2023 01:55
Mi-a plăcut enorm filmul și l-as viziona din nou oricând. Nu dau spoilere, dar modul în care evoluează relația dintre cei doi protagoniști și povestea care este imprevizibila, te face să rămâi pana la final. Nu știu de ce nu este mai popular acest film, ar merita mai mult.
0 0

Spune-ţi părerea despre After

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells