About Time

(2013)

Era și timpul!

Poster About Time Postere About Time

Sinopsis About Time

Mai mult
About Time

După încă o altă petrecere nereușită de Anul Nou, tatăl (Bill Nighy) lui Tim îi spune fiului său că bărbații din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viața lui, așa că se hotărăște să-și facă viața mai bună... găsindu-și o iubită. Din nefericire, această misiune se dovedește a fi mult mai grea decât își imaginase.

Mutându-se de la Cornwell la Londra ca…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: robbiex2
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Working Title Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Site oficial

About Time

Box office About Time

Weekend premieră (16.09.2013)
  • Loc 2
  • Spectatori 11.989
  • Încasări (RON) 219.384,44
Total
  • Spectatori 42.686
  • Încasări (RON) 730.788,44
  • Încasări (USD) 222.395,88

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
wildinthecountry pe 18 Septembrie 2013 22:18
x
Cea mai buna dramedie romantica cu elemente de fictiune pe care am vazut-o la cinema pe acest an.
Desigur ca in aceasta pelicula tema calatoriei in timp este folosita cel mai des in scopuri amoroase.
Totul mi-a placut la acest film. De la coloana sonora (in special piesa Il Mondo de Jimmy Fontana-1965), la interpretarea actorilor pana la umorul tipic ,fin englezesc.
Rachel McAdams, care este la al doilea ei rol pe tema calatoriei in film (dupa Time Traveler's Wife-2009) a fost facuta sa joace in astfel de productii iar Bill Nighy a fost minunat in rol secundar.
Au existat si cateva scene intre tata si fiu care m-au sensibilizat pana la lacrimi si nu ma asteptam la acest lucru...
Nota finala 9/10.

35 9
delfinas pe 23 septembrie 2013 14:42
Si pe mine m-au impresionat scenele tata-fiu, am plans si ma gandeam ce bine ar fi sa poti sa te intorci in timp sa poti sa mai poti discuta macar o data cu cineva drag, care a murit, sa poti indrepta niste lucruri... Totusi, concluzia filmului e ca trebuie sa traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima, sa apreciezi lucrurile simple, fie ele si mai putin placute...
wildinthecountry pe 23 septembrie 2013 16:02
Asa este Ai mare dreptate
bujulache pe 28 Septembrie 2013 12:11
Genial
Am fost ieri la acest film si am ramas cu o impresie foarte buna... Cred ca e de departe cea mai buna drama comedie din ultimii ani...Ceea ce e interesant e ca acest film m-a facut sa rad cu hohote dar in acelasi timp m-a si facut sa plang... E diferit fata de comediile americane siropoase cu aceleasi clisee etc.... Partea de final e senzationala si te face putin sa reflectezi!!!
22 4
tonymaestrul pe 23 Septembrie 2013 17:47
Este un film care are de toate . Momente amuzante , sfaturi pentru viata , romantism si multe altele. Merita vazut impreuna cu sotia/iubita . Chiar este de apreciat un asemenea film.
21 4
Others pe 31 Octombrie 2013 00:37
Mi-a placut enorm de mult filmul, foarte bine gandit absolut fiecare detaliu, ma asteptam sa fie bun, dar nu credeam ca imi va placea atat de mult. Nici nu stiu de unde sa incep? Umorul si sarcasmul de bun gust tipic britanicilor? Scenele dragute si emotionante de clupu sau scenele tata-fiu? Coloana sonora? Oare ce mai este de adaugat? De asemenea au frumoase si scenele din apropierea casei lor, niste peisaje superbe.
Am avut o decizie inteleapta mergand la acest film si va recomand cu caldura acelasi lucru.

12 4
ciprianionut pe 04 Ianuarie 2014 08:25
Se incadreaza in MUST SEE.
Incep prin a spune ca daca as face un website ca si cinemagia si cum este imdb as pune in mod obiligatoriu celor care scriu pe site conditia sa le apara VARSTA si STUDIILE .Conteaza atat de mult aceste 2 lucruri atunci cand iti dai cu parerea dar nu vreau sa facem roman pe aceasta tema .
Acest film dupa cum au spus si altii aici iti creeaza o stare cum putine filme reusesc.
Se incadreaza in categoria MUST SEE .Personal il pun in topul celor mai bune filme vazute de mine intr-o viata.
Coloana sonora de exceptie,comidrama romantica realizata bine.
Pana la urma un film asta face iti creeaza o stare si acest film reuseste.
Nu va mai luati dupa comentarii niciodata in viata voastra .
Eu nu am facut acest lucru niciodata si nu regret,dar daca o fac pe imdb,cinemagia,cinemarx etc.. citesc absolut toate comentariile chiar daca sunt ele si 1000 si fac o… citeşte

12 5
Get0dac pe 08 Ianuarie 2014 18:08
Sa folosesti calatoria in timp, pt. a iti face tie si celorlalti viata fericita..?..si sa nu bagi tu un bilet la loto sau la pariuri..?..Ce minte bolnava poate gandi un astfel de scenariu..?..
Poate una ce a realizat secretul vietii...Vreti sa il aflati de la mine..? Ei bine, dragilor, fericirea sta in lucruri minore...in momente mici..intr-un zambet de copil, in parfumul unei flori, intr-un sarut...
Succes.

10 2
gbgsx pe 28 Septembrie 2013 22:44
Deosebit !!!
Demult nu am mai vazut un asemenea film- chiar are un mesaj .chiar spune ceva !
9 3
CristiFabian pe 02 Ianuarie 2014 16:09
Un film foarte bun cu un mesaj foarte puternic: "Traieste fiecare zi la maxim"
8 4
vladimir84 pe 03 Octombrie 2013 21:43
Un film despre viata de la care ai multe de invatat. Foarte bine alesi actorii din rolurile principale, dar si parintii lui. Deosebit!
8 4
MMind pe 15 ianuarie 2014 23:39
exact ;) mai bine de atat nici ca puteam sa zic ... In 2 cuvinte : FOARTE FRUMOS
RaMy_SmIlE pe 10 Septembrie 2013 17:04
Cred ca o sa fie super genial filmul asta :) rachel mcadams nu joaca in filme rele
8 11
mtraianc pe 02 Ianuarie 2014 17:19
7din10
sint amator al filmelor ,,calator in timp ,,cred ca le,am vazut pe toate ,,,,sincer : am crezut ca filmul asta ma va lasa lat ,, dar din pacate am fost putin dezamagit ,,
6 8
EUGEN.VIDEO pe 02 Ianuarie 2014 21:06
slab...
Vad ca a impresionat foarte mult pe aici...Pentru mine a fost o tragere de timp imensa. Tot astepti sa inceapa...Doar pentru ca a jucat acest mare actor Bill Nighy ... pentru prestatia lui ...un 6
6 11
thededesan pe 11 aprilie 2014 16:10
SI pentru mine la fel ,chiar pierdere de timp ,singurul lucru de apreciat este ca filmul trasmite o idee publicului aceaa de a pretui fiecare clipa in rest.....0
skrap pe 15 Noiembrie 2013 01:07
Vad foarte multi oameni pe aici care lauda acest film... ma intreb oare cati dintre voi l-ati vazut(si nu doar trailer). Mi s-a parut unul din cele mai proaste filme din anul 2013, pe la jumatea filmului am adormit pur si simplu pe scaun la cinema, atipeam asa cateva minute si eram si impreuna cu prietena mea... dar asa penibil mi s-a parut filmul incat adormeam, nu mai aveam stare, deabea asteptam sa se termine odata, cand m-am dus, ma asteptam la ceva cat de cat mai amuzant. Puteti scoate descrierea aia "comedie"... cel mult poti zambi putin la unele faze, dar comedie, e prea mult spus.
6 28
lili22 pe 7 noiembrie 2015 16:46
Eu m-am uitat la ceas de douazeci de ori.Pierdere de timp.
monallyssia pe 1 aprilie 2016 20:28
Suntem diferiți iar părerile noastre diferite despre același lucru vorbesc de la sine despre aspectul ăsta al contradicțiilor, care ne definește din păcate (sau din fericire) destul de bine. Eu tocmai am văzut filmul și nu de la început pentru că abia mă trezeam când a început...dar vizionându-l, pot spune că m-am trezit din ce în ce mai mult pe parcursul subiectului iar la sfârșit m-a copleșit, am plâns așa cum nu am mai plâns de mult timp. Da, m-a răscolit filmul, în special scena de întoarcere în timp, simultană, a celor doi: tată și fiu, pentru o ultimă plimbare pe malul mării, cu mult timp în urmă (când tânărul de azi era puștiul de ieri) dar la fel de împliniți unul alături de celălalt. Amândoi știau că fiecare va merge pe calea lui de-acum înainte, lăsând fiecare din ei același mesaj: viața trebuie trăită frumos și urmată așa cum e. Cum spuneam, acest film mi-a răscolit amintirile și dorința de a putea ajunge și eu la una din ele, cea mai arzătoare. ......Dar cum spuneam, suntem diferiți ca mod de percepție a tot ce e în jurul nostru, inclusiv a acestui film.
alex_from_romania pe 31 Martie 2014 12:43
Mesajul filmului este exceptional! Si scenele tata-fiu m-au impresionat enorm. Este unul din cele mai bune filme vazute ever!
5 2
myhaita1 pe 12 iulie 2016 19:41
Un film care nu rupe gura targului. Parea mea chiar este un flm mediocru, mult zgomot pentru nimic.
Postmodern pe 18 Septembrie 2013 11:28
About Time...or not | Postmodern
[...] About time.. e o producție ușurică, cu o viziune de reclamă la rețelele de telefonie mobilă, prin asta înțelegându-se că se străduiește din răsputeri să îți arate cât de extraordinary este, de fapt, ordinary life, sugerându-ți, nu foarte original, că ai face bine să lași grijile și regretele deoparte și să iei lucrurile ca atare. Un clișeu pozitivo-contemporan, cu multe scăpări, dar care tot reușește să îți smulgă niscaiva zâmbete și să te relaxeze. [...] citeşte
5 10
Dacianus pe 3 octombrie 2013 09:06
Ce lipsite de credibilitate par femelele care se chinuie sa emita judecati de valoare cu cinism barbatesc insensibil la romatism. Parca ai fi o fetita de cinci ani care in loc sa imbrace hainele largi si pantofii cu tocuri ai mamei, se sufoca in costumul tatalui. :D
MrSacou pe 22 aprilie 2014 01:43
Respect Dacianus

Spune-ţi părerea despre About Time

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu About Time
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells