Margot Robbie, iubita lui DiCaprio din The Wolf of Wall Street, devine iubita lui Tarzan

de Cristina Grigore în 20 Ian 2014
Actrița australiană a beneficiat de expunere internațională în filmul lui Scorsese, iar acum primește din ce în ce mai multe roluri

Frumoasa australiancă ce joacă rolul iubitei lui Leonardo DiCaprio în Lupul de pe Wall Street a primit rolul lui Jane în producția de buget mare a lui David Yates (Harry Potter and the Deathly Hallows, părțile 1 și 2), anunță Deadline.

Oferta a fost confirmată de surse din anturajul actriței de 23 de ani, iar de realizarea filmului, o nouă abordare a aventurilor eroului imaginat de Edgar Rice Burroughs, se va ocupa aceeași casă de producție răspunzătoare de The Wolf of Wall Street, Warner Bros..

Margot Robbie a debutat în televiziune și este cunoscută pentru aparițiile în serialele Neighbours și Pan Am. Anul trecut a jucat alături de Rachel McAdams în drama romantică fantasy About Time. În 2014 va apărea alături de Will Smith în comedia Focus și alături de Michelle Williams și Kristin Scott Thomas în Suite française, o dramă de război. Din programul său de lucru ar putea face parte în curând și producția Z for Zachariah, în care urmează să o înlocuiască pe Amanda Seyfried.

Din distribuția lui Tarzan mai fac parte Alexander Skarsgard, Christoph Waltz şi Samuel L. Jackson.

Exploreaza subiecte similare:

leonardo dicaprio, The Wolf of Wall Street, David Yates, Edgar Rice Burroughs, Margot Robbie, Rachel McAdams, About Time, Will Smith, Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Suite Francaise, Z for Zachariah, Amanda Seyfried, actor

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 20 ianuarie 2014 10:00
Inca un Tarzan?? Chiar ii mai pasa cuiva de personajul asta?? Apropo vedeti ca ati uitat sa traduceti "and" in ultima propozitie :) sau sa citati sursa :))
xerses pe 20 ianuarie 2014 12:57
Nu-i nimic... Trebuie sa stie si generatia mai noua de cinefili care este treaba cu Tarzan.
DeadSea07 pe 21 ianuarie 2014 14:26
Inca unul ? de ce ?? nu vreau!!!
alex_il_fenomeno pe 16 februarie 2014 20:08
Deci avem sanse de a urmari un film bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells