- -
sub 5 voturi
Poza Lucia Mara
Ocupaţie: Actrita

Biografie

Născută la 6 februarie 1935, a absolvit în 1957 Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, din anul următor devenind actriță a Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra”, teatru căruia i-a închinat întreaga carieră și unde a jucat, cum chiar ea afirma acum câțiva ani, în peste 50 de spectacole. Aproape 5000 de reprezentații.

Natașa în „Azilul de noapte” de Maxim Gorki (1975), Doamna Ekusted în „Hedda...

mai mult
A contribuit la această pagină: blacksea_rider Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marina_crainic pe 27 Iulie 2014 11:57
tristete...
Mare tristeţe...Probabil comentariul anterior este postat de cineva foarte tânăr. Imi amintesc de această minunată actriţă, delicată, sensibilă, frumoasă, care avea puterea să transmită publicului atâtea emoţii. In Dimineaţă pierdută sau în Menajeria de sticlă a fost unică...
Si mai sunt tristă şi pentru faptul că nimeni. absolut nimeni nu s-a obosit să-i completeze această pagină măcar cu o fotografie. Păcat.

1 0
blacksea_rider pe 22 Februarie 2022 12:19
"Reprezentanţii Uniunii Teatrale din România îşi exprimă profunda tristeţe şi durere la dispariţia în data de 14 iulie 2013 a actriţei Lucia Mara (Lucia Mara Eftimia Stoica), cea care a încântat publicul Teatrului Bulandra din Bucureşti vreme de aproape 40 de ani."A fost casatorita cu Benedict Dabija si Lazăr Vrabie.
0 0
lili22 pe 15 Aprilie 2014 09:39
culmea
a jucat in citeva filme romanesti dar nimeni nu isi aduce aminte de ea sau de filmele respective.
0 1

Spune-ţi părerea despre Lucia Mara

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells