Erupția

(1957)

Erupția

Poster Erupția Postere Erupția

Sinopsis Erupția

"... puternic gust pentru plein-air. Spațiul este învestit cu o funcție dramatică; departe de a constitui un simplu fundal, peisajul acționează ca un veritabil personaj în desfășurarea dramei colective și a istoriilor individuale." - George Littera - 1989 (Secolul cinematografului)

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2

Caseta tehnică

AKA

  • Eruption

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Cinefil1968 pe 02 Iulie 2018 15:31
Distributie
Actrita care interpreteaza rolul principal, Eva Cristian, lipseste din distributie, desi figureaza pe genericul filmului.
1 0
revizie_tehnica pe 30 septembrie 2018 01:46
Chiar, ce chestie ciudată!
ciprian34 pe 14 Ianuarie 2014 22:51
Iată prima secvență din ”Erupția” lui Ciulei. O sondă care funcționează ca un dinozaur preistoric aplecându-se mereu să cerceteze ceva pe jos, scârțâitul instalației stingher în tăcerea absolută, încep niște acorduri stranii, cântate parcă la fierăstrău. Se adaugă sunetele metalice pe care le produc o bucată de șină și o bucată de țeavă, atârnate cu un cablu de brațul sondei și ciocnindu-se la fiecare ridicare. Un lanț tras înainte și înapoi pe o roată dințată năclăită de păcură, fixată pe o grindă veche și crăpată. Un capăt de cișmea din care țâșnește spasmodic puțină apă, ca dintr-o arteră secționată pe cale de a se goli. O altă țeavă, încovoiată peste un butoi metalic, înzestrată cu un ciuf de orătanie alcătuit din fascicule de cablu plesnit, tresare aidoma unei găini care caută boabe. Panoramare, peisajul de… citeşte
1 0
carmen_angelus_romila pe 25 August 2018 13:48
Maiestria cunoscutului regizor Liviu Ciulei da roade intr-opoveste dramatica petrecuta in preajma "oamenilor pacurari" muncitori de seama ale acelor vremuri de inceput.
0 0

Spune-ţi părerea despre Erupția

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Erupția
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells