Zack Snyder face bilanţul morţilor din Star Wars versus Man of Steel

de Cristina Grigore în 24 Mar 2016
Fanii se întreabă pe bună dreptate dacă Superman ar trebui să fie responsabil de moartea cuiva – cineastul este surprins de aceste comentarii

Stârnit de comentarii ale fanilor care susţineau că Superman nu ar trebui să ucidă pe nimeni (deşi, în opinia sa, personajul e evoluat şi acţiunile sale sunt dictate acum de necesităţi) Zack Snyder a făcut, în replică, bilanţul morţilor din Man of Steel versus Star Wars: The Force Awakens. Concluzia a fost că filmul său este mult mai rezervat la capitolul victime.

„Am fost surprins de frecvenţa cu care a fost apărat acest concept legat de Superman”, a declarat cineastul publicaţiei The Wall Street Journal.

„Am senzaţia că au luat acest lucru mult prea personal, ca şi cum încerc să forţez dezvoltarea personajului”, a mai spus Snyder. El a adăugat şi că a fost de-a dreptul surprins de remarca unui fan, care spunea că nu a mai văzut un film în care mor atâţia oameni precum Man of Steel.

„În Star Wars, sunt distruse cinci planete cu miliardele de creaturi ce le populau. Cred că asta este unul dintre cele mai negative bilanţuri ale victimelor din istorie, acest nou film Star Wars, faceţi şi voi calculele”, a mai punctat Snyder.

Singura problemă este, aşa cum remarcă câteva site-uri de profil, că acele morţi au fost cauzate de antagonişti, nu de către eroul filmului.

De mâine Batman V Superman: Dawn of Justice intră şi în cinematografele noastre.

Exploreaza subiecte similare:

Zack Snyder, Man of Steel, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Batman V Superman: Dawn of Justice

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells