Un nou „univers cinematografic” la orizont. Monopolul DC și Marvel apune

de Gloria Sauciuc în 10 Mar 2015
Valiant Comics are o bibliotecă de 2.000 de personaje, inclusiv X-O Manowar și Harbinger

În anii care vor veni nu vor lipsi filmele după benzi desenate, chiar dacă DC Comics și Marvel renunță la reciclarea lui Batman și Spider-Man. Și asta pentru că Valiant Comics intenţionează să lanseze propriul „univers cinematografic”.

Editorul independent de benzi desenate Valiant Entertainment şi-a asigurat o investiție de capital de opt cifre de la DMG Entertainment din Beijing, plus o suplimentare de nouă cifre pentru producerea unor proiecte de film și televiziune. Editorul are o bibliotecă de 2.000 de personaje, inclusiv X-O Manowar și Harbinger. Filme bazate pe titlurile Bloodshot, Shadowman și Archer & Armstrong sunt deja în lucru. Valiant spune că parteneriatul cu DMG – care a co-produs și co-finanțat Iron Man 3 – le va permite să „înceapă să-şi stabilească universul cinematografic în Statele Unite, China și mai departe”.

Cele doua companii intenţionează să creeze mai multe filme cu supereroi, cu lansare simultană în SUA și China, și să-şi extindă audienţa asiatică a companiei Valiant prin publicaţii în limba chineză, animații, jocuri on-line, obiecte promoționale și parcuri tematice.

„Publicul din China și restul lumii este însetat după povești cu eroi la care se pot raporta mai ușor... și cu un box-office ce însumează cea mai mare parte din încasările totale, este momentul potrivit pentru o franciza cu un super-erou cu adevărat internațională”, a declarat preşedintele DMG Wu Bing, într-un comunicat de presă, preluat de mashable.com. „DMG va aduce perspectiva sa unică la nivel mondial asumându-şi sarcina de a transforma universului Valiant în primul univers internațional de filme după benzi desenate”...

Alte știri din cinema

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 10 martie 2015 11:55
de urmarit ...Valiant Comics , sunt sigur ca vor scoate la iveala personaje noi insa nu la fel de bune ca si cele de la DC Comics ;)
Costirik pe 10 martie 2015 21:40
Greu, foarte greu personajele sunt cvasinecunoscute si ai nevoie de ceva de impact in primele filme astfel se naruie totul..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells