Twin Peaks revine pe micile ecrane: iată primul teaser trailer

de Gloria Sauciuc în 21 Dec 2015
Difuzat inițial pe ABC între anii 1990-1991, serialul primește o continuare pentru 2017 pe canalul Showtime

Iată o scurtă privire asupra noii continuări a celebrului serial marca David Lynch, programat pentru premieră în 2017, cu primul trailer, furnizat de Showtime. Canalul TV a dat publicității un teaser-trailer pentru noua serie a lui David Lynch.

Trailerul de un minut este programat pentru premieră concomitent cu Homeland și The Affair. Aflat în faza de producție, Twin Peaks are scenariul și producția semnate de către aceeași echipă, Lynch și Mark Frost, și cu regia semnată de către Lynch, plus figurile deja cunoscute: agentul FBI Dale Cooper (Kyle MacLachlan) printre ele.

„Peisajul devine câteodată un personaj în sine”, spune în trailer unul dintre personaje. „Există numeroase locuri sacre acolo. Nu știu cum să le descriu. E ceva care mă atinge”.

Serialul devenit clasic, cu acțiunea derulată într-un orășel de munte din nord-vestul Statelor Unite, unde comunitatea locală e surprinsă de crima brutală a frumoasei din liceul local, Laura Palmer. Atunci când șerifului din oraș i se alătură agentul FBI Cooper, venit să investigheze, secretele orășelului ies încet la iveală. Iar povestea misterioasă care se naște declanșează un straniu lanț de evenimente, unul după care locuitorii orășelului trebuie să-și exploreze latura întunecată a existenței. Acum, după douăzeci și cinci de ani, povestea continuă.

Alte știri din cinema

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 21 decembrie 2015 08:00
Nu cred ca e o idee prea vuna continuarea Twin Peaksului .Mai ales dupa ce a iesit si filmul Fire walk with me.Sunt unul dintre cei care il apreciaza f mult pe David Lynch , fiind " ciudatul" meu preferat , dar nu vad despre ce ar mai putea vorba.Cine vrea sa comenteze postarile mele de acum in colo sa se gandeasca bine la ce face .Eu emit pareri personale si nu am comentat niciodata postarile altora.Fiecare are dreptul la o parere.
0ctavian pe 21 decembrie 2015 09:56
Initial am fost sceptic cand am citit despre o continuare a serialului Twin Peaks, intr-un cat peste tot vedeam (si i ca e valabil) o sumedenie de continuari si remake-uri. Putine idei originale.
Dar in cand am citit o ca o sa fie produs, regizat si scris (scenariu) de acelasi David Lynch am asteptat si inca astept cu deosebit interes filmul.
Consider ca orice a apreciat serialul original nu poate sa nu simta o oarecare nostalgie si interes pentru film.
Eu cu singuranta o sa ma uit la film.

bogyvaly pe 21 decembrie 2015 13:20
Si eu!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells