Trailerul Solo: A Star Wars Story dezvăluie posibilul subiect al filmului

de Gloria Sauciuc în 9 Apr 2018
SF-ul se va lansa mondial la Cannes Film Festival

Cel mai nou film din seria Star Wars, ce îi aduce alături pe Han Solo, pe credinciosul său prieten Chewbacca, pe Lando Calrissian, nava Millenium Falcon şi, desigur, pe droizi, are un nou trailer, ce dezvăluie date noi despre subiectul filmului.

Acest episod ne duce înapoi în timp, în tinereţea faimosului contrabandist, as al pilotajului şi ticălos îndrăgit, pe nume Han Solo. Plasat cu ani întregi înaintea evenimentelor din Star Wars: A New Hope, Solo: A Star Wars Story este despre povestea de fundal a titularului, despre cum era înainte să se împrietenească cu Luke Skywalker şi cu prinţesa Leia.

A fost întrucâtva greu să surprindem despre ce anume este filmul, ţinând cont de caracterul secret şi de cultura criptică a seriei, însă se pare că ar fi vorba despre un jaf în derulare.

În termeni de revelaţii, pare că Dryden Vos (Paul Bettany), lider mafiot, este principalul erou negativ al filmului, un aspect interesant ţinând cont că personajul lui trebuia, iniţial, să fie o creatură computer-generated animată de către Michael K. Williams. Atunci când Williams nu a mai putut fi personajul central al filmărilor, Howard a redistribuit rolul şi a renunţat la caracterul computer-generated al personajului. De asemenea, se pare că şi Chewbacca şi-a găsit o pereche, iar Tobias Beckett (Woody Harrelson), mentorul lui Han, pare să fie la originea multor dubii personale ale personajului.

Trailerul aduce noutăţi şi prin faptul că îi acordă momente reuşite lui Chewbacca (personajul abia dacă apărea pe ecran  înainte). Nu numai că aflăm că el are 190 de ani la începutul povestirii (deci ar avea peste 200 de ani în evenimentele cele mai recente), însă chiar reuşim să vedem pe altcineva din specia lui, cu care Chewbacca este apropiat.

Scenariul este semnat de Lawrence şi Jonathan Kasdan şi regia semnată de Ron Howard, care a jucat în clasicul American Graffiti şi a regizat numeroase succese precum Apollo 13 (1995), A Beautiful Mind (2002, Oscarul pentru cel mai bun film şi regizor).

Exploreaza subiecte similare:

Solo: A Star Wars Story

Alte știri din cinema

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 9 aprilie 2018 20:21
Sa nu fie un mare esec..Daca vrei sa te uiti la asemanarea acestui Han Solo cu originalul,o sa urasti filmul.
carmen_angelus_romila pe 29 iulie 2018 09:29
Urmarind trailerul noului fil "Solo: A Star Wars Story", imi surade ideia de-a mai urmari inca un episod din aceasta prestigioasa serie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells