Trailerul oficial pentru Loki: Tom Hiddleston, Owen Wilson zguduie lumea MCU

de Marina Florea în 6 Apr 2021
Urmăriți-l pe Loki - zeul impulsiv al neascultării!

Studiourile Marvel au demarat rularea în forță a prodcuțiilor MCU pe Disney+, scrie indiewire.com, mulțumită lui Wanda Vision și a primirii elogioase a producției The Falcon and the Winter Soldier, cu episoade difuzate săptămânal pe platforma de streaming. Următoarea producție TV marca MCU este Loki, un serial de aventură cu călătorii în timp care îl aduce pe eroul negativ al lui Tom Hiddleston, pentru prima oară în lumina reflectoarelor, în propriul său film.

Hiddleston l-a jucat pe Loki în MCU, începând cu Thor și devenind apoi principalul erou negativ în The Avengers al lui Joss Whedon. Personajul a fost ucis în Avengers: Infinity War, însă acțiunea cu călătorii în timp din Avengers: Endgame lasă loc personajului să revină.

Iată sinopsisul oficial de la Disney: „Urmăriți-l pe Loki - zeul impulsiv al neascultării - care, după ce se ascunde cu Tesseract-ul, este afară din mediul lui atunci când ajunge să aibă probleme cu TVA (Time Variation Authority).” Sinopsisul continuă: „Loki de la Marvel Studios” îl prezintă pe Zeul neascultării care iese din umbra fratelui său într-un nou serial ce se derulează după evenimentele din Avengers: Endgame. Tom Hiddleston se întoarce în rolul personajului titular, alături de Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku și Richard E. Grant.”

Kate Herron semnează regia lui Loki, iar Michael Waldron este scenaristul principal.

Exploreaza subiecte similare:

Loki, Tom Hiddleston, The Falcon and the Winter Soldier, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, The Avengers, Thor, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku, Richard E. Grant, Kate Herron, Michael Waldron

Alte știri din cinema

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells