Trailer nou After Earth

8 Mar 2013
Află mai multe detalii despre blockbusterul cu Will şi Jaden Smith

De-abia așteptăm să vedem ce va ieși dintr-o colaborare între Will Smith, Jaden Smith și M. Night Shyamalan! Personajul central din After Earth este jucat de Jaden Smith, care trebuie să înfrunte un teren ostil, după o aterizare forţată pe o planetă deloc primitoare, pentru a recupera un dispozitiv de semnalizare a poziţiei ce le-ar putea aduce - lui şi tatălui său - salvarea.

Când o furtună de asteroizi distruge nava lui Cypher şi a lui Kitai, cei doi aterizează pe un teritoriu necunoscut şi periculos. În vreme ce tatăl său zace între viaţă şi moarte în cabina de pilotaj, rănit la picior, Kitai pleacă în sălbăticie, în misiunea ce le-ar putea salva viaţa. Toată copilăria lui, Kitai şi-a dorit să fie un soldat, precum tatăl său. Acum are în sfârşit ocazia...

Cum ți se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Will Smith, Jaden Smith, M. Night Shyamalan, After Earth

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 8 martie 2013 16:09
Arata destul de bine trailerul,sper sa fie un film bun
CosminHorrorMaster pe 8 martie 2013 17:01
Alt blockbuster? Voi sunteti tampiti...
Bayard pe 8 martie 2013 18:20
Din primul trailer parea interesant... acum vad ca sunt un fel de supermani baietii astia. Auzi la ei, rangeri... aha, vrea sa-si transforme baiatul intr-un viitor erou in filme de-actiune???
legolas05 pe 8 martie 2013 18:34
Cam asa ceva.
Bayard pe 9 martie 2013 19:43
Pai problema este ca nu e un actor bun, nu este expresiv deloc, mi-este imposibil sa mi-l imaginez intr-o comedie. Will Smith e un actor complet.
AndreBlack pe 8 martie 2013 19:03
Pare destul de fain filmul din trailer , eu unu de-abia astept sa-l vad .
SANDA45 pe 8 martie 2013 19:18
pare bunicel :-j
MikkaelWolfganger pe 8 martie 2013 19:45
Eu am ganduri contradictorii, nu in ceea ce priveste filmul, ci mai mult cand vad cine il regizeaza.Shyamalan asta nu prea lucreaza cu categoria de mijloc.Ori face un film foarte bun, ori o sfecleste in cel mai lamentabil mod cu putinta.Premisa pare buna la filmul asta si sper sa fie in categoria bune.
Iulian. pe 8 martie 2013 19:49
Te misca putin,dar sper ca efectele si secventele spectaculoase vor fi imbinate cu o poveste autentica,solida,altfel ar fi mai degraba un S.F. de duzina.
M3alx pe 9 martie 2013 12:47
foarte bine punctat
floringeolea pe 9 martie 2013 08:21
pare interesant
xerses pe 9 martie 2013 11:53
Cred ca va fi un film bun...
Johnny01 pe 9 martie 2013 14:58
Aiii ce imi plac filmele de genu asta :)
africanus pe 10 martie 2013 07:16
Cred ca va iesi un film destul de reusit, cel putin subiectul e inovator.
canecorso75 pe 10 martie 2013 11:16
trailerul este bun.captivant.m-a facut sa vreau sa vad acest film.putiul a crescut.l-am vazut in karate kid cu Jackie Chan si mi-a placut.Intr-un fel,a urmat cursul firesc pe care l-a inceput alaturi de tatal sau.cred ca e pregatit sa devina un action hero veritabil:)
alex_il_fenomeno pe 29 martie 2013 11:41
Promitator, cel putin din ceea ce ne prezinta trailerul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells