Toate trailerele lansate la Super Bowl 2024 sunt aici! Deadpool & Wolverine îl readuc pe Hugh Jackman

de Gloria Sauciuc în 14 Feb 2024
Ryan Gosling, pe cai mari, cu trei apariții

Super Bowl a fost cea mai urmărită emisiune de televiziune din SUA de la aselenizarea din 1969. Meciul a avut 123 milioane de telespectatori, audiențele primind și ceva romantism, cu sărutul dintre Taylor Swift și jucătorul de fotbal Travis Kelce. Primul trailer al filmului Deadpool & Wolverine a fost lansat acum, oferind o primă imagine cu Hugh Jackman purtând în sfârșit costumul galben și negru ce l-a făcut celebru pe Wolverine. S-au lansat, de asemenea, primele trailere pentru versiunea cinematografică a filmului Wicked, adaptarea marca Universal a muzicalului de pe Broadway premiat cu Tony, și pentru o continuare a filmului cu tornade Twister, intitulată Twisters.

A Quiet Place: Day One

În distribuție: Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Alex Wolff și Djimon Hounsou. Plasat în New York City în prima zi a invaziei extraterestre, o femeie pe nume Sam (Nyong'o) se află într-o excursie de o zi în metropolă, cu pisica ei, Frodo, când se dezlănțuie iadul. Regizat de Michael Sarnoski (Pig), A Quiet Place: Day One ajunge în cinematografele noastre pe 28 iunie.


Despicable Me 4

Cu: Steve Carell, Kristen Wiig, Will Ferrell, Sofia Vergara, Chloe Fineman, Stephen Colbert și Joey King. Gru (Carell) și Lucy (Wiig) au un nou membru în familie, Gru Jr. Ei sunt nevoiți să fugă de noii adversari, Maxime Le Mal (Ferrell) și de prietena lui, femeia fatală, Valentina (Sofia Vergara). Animația vine la noi pe 12 iulie.


The Fall Guy

În distribuție: Ryan Gosling, Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson și Hannah Waddingham. Regizat de cascadorul devenit regizor de filme de acțiune aclamat David Leitch, The Fall Guy îl urmărește pe Colt Seavers (Gosling), un cascador cu vechime, care lucrează la un film realizat de fosta sa iubită (Blunt), când este însărcinat să găsească un star de cinema dispărut - pentru care făcea dubluri în mod obișnuit, Tom Ryder (Taylor-Johnson). The Fall Guy se lansează în cinematografele noastre pe 10 mai.


Kung Fu Panda 4

Cu: Jack Black, Viola Davis, Awkwafina, Dustin Hoffman, James Hong, Bryan Cranston, Ian McShane și Ke Huy Quan. Po, Războinicul Dragon (Black), este chemat să devină liderul spiritual al Văii Păcii, ceea ce înseamnă că trebuie să găsească și să antreneze un nou Războinic Dragon înainte de a-și putea asuma noua sa înaltă funcție. Chiar mai rău, recent a fost observată o vrăjitoare malefică și puternică, Cameleonul (Davis), o șopârlă mică ce se poate transforma în orice creatură, mare sau mică. Animația vine la noi pe 15 martie.

Deadpool & Wolverine

Fără să fi dat vreodată semne de modestie, Deadpool al lui Ryan Reynolds se declară a fi nu mai puțin decât „Dumnezeul Marvel”  în primul trailer pentru filmul ce bifează a treia sa apariție ca „Mercenarul cu gura slobodă” - dar prima sa apariție ca parte oficială a Universului Cinematografic Marvel.

Acest film marchează, de asemenea, revenirea lui Hugh Jackman în rolul lui Wolverine pe marele ecran, după ce se presupune că și-a luat adio de la personaj cu Logan din 2017. Deși se presupunea că filmul se va numi doar Deapool 3, acest trailer dezvăluie un titlu oficial care vorbește despre importanța ambilor protagoniști în poveste.

Premiata vedetă a filmului Succession, Matthew Macfadyen, este și el prezent, jucând rolul unui birocrat care pare să se ocupe de încorporarea lui Deadpool în MCU. De asemenea, avem exemplu și de marketing de gherilă: soția lui Reynolds, Blake Lively, s-a aflat chiar lângă Taylor Swift în loja ei de la Super Bowl. Deadpool 3 intră la cinema pe 26 iulie.


Kingdom of the Planet of the Apes

„Ce zi minunată!”. Această replică, rostită atât de memorabil de răufăcătorii din Mad Max: Fury Road, a devenit motto-ul unei alte francize post-apocaliptice odată cu noul trailer pentru Kingdom of the Planet of the Apes, scrie Entertainment Weekly. Cel de-al patrulea film din franciză este primul realizat de regizorul Wes Ball, plasat la mulți ani după aclamata trilogie a lui Matt Reeves. „Cu siguranță credem că mai sunt multe povești de spus”, a declarat recent Ball pentru EW. Filmul vine pe 10 mai.

 


Wicked

În sfârșit, unul dintre cele mai de succes musicaluri de pe Broadway din secolul XXI va ajunge pe marele ecran. Primul trailer pentru mult-așteptatul film Wicked este plin de imagini iconice: Pielea verde a lui Elphaba (Cynthia Erivo), hainele roz ale Galindei/Glindei (Ariana Grande), maimuțele înaripate, Orașul de Smarald... și o tânără pe nume Dorothy, care ar putea juca un rol mai important decât în musical. Vom aștepta până pe 29 noiembrie pentru premieră.


Twisters

Cu siguranță este anul lui Glen Powell! După comedia romantică Anyone But You și cu noul său film Netflix Hit Man la orizont, actorul din Top Gun: Maverick ia locul regretatului Bill Paxton, ca protagonist al viitoarei continuări a thriller-ului cu tornade din 1996. Trailerul pentru Twisters dezvăluie că acești vânători de furtuni vor trebui să se confrunte cu două furtuni în același timp. Daisy Edgar-Jones (Where the Crawdads Sing, Normal People) joacă alături de Powell în noul film regizat de Lee Isaac Chung (Minari). Se lansează în România pe 19 iulie.


If

În distribuție: Ryan Reynolds, Steve Carell, Cailey Fleming, John Krasinski, Fiona Shaw, Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Alan Kim și Liza Colón-Zayas. Fleming joacă rolul unei tinere care poate vedea prietenii imaginari ai oamenilor și care se străduiește să-i reconecteze cu aceștia. Filmul se lansează în cinematografe pe 7 iunie.


Monkey Man

Cu Dev Patel în rolul principal. Kid cel anonim (Patel) trăiește din puțin într-un club de lupte clandestin unde, noapte de noapte, purtând o mască de gorilă, este bătut cu sânge rece de luptători mai populari pentru bani. După ani de furie reprimată, Kid descoperă o modalitate de a se infiltra în enclava elitei sinistre a orașului. Pe măsură ce traumele copilăriei sale dau în clocot, mâinile sale cu cicatrici misterioase declanșează o campanie explozivă de răzbunare pentru a regla conturile cu cei care i-au luat totul. Monkey Man are premiera internațională pe 5 aprilie, fără să aibă o dată de lansare la noi în țară.


Inside Out 2

Cu: Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black, Tony Hale, Liza Lapira și Maya Hawke. Tânăra Riley este acum o adolescentă, așa că, deși emoțiile cred că au făcut o treabă grozavă, nu pot lua în calcul provocările de adolescenței. Apare Anxietatea (Hawke) pentru a zgudui lucrurile. Animația se lansează la noi pe 14 iunie.

Exploreaza subiecte similare:

A Quiet Place: Day One, Despicable Me 4, The Fall Guy, Kung Fu Panda 4, Deadpool & Wolverine, Kingdom of the Planet of the Apes, Wicked, Twisters, If, Monkey Man, Inside Out 2, Ryan Reynolds, Blake Lively, Hugh Jackman, Taylor Swift

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CosminAgafitei pe 14 februarie 2024 22:10
Mare greseala in titlu. Nu il reinvie nimeni pe Wolverine. Actiunea se petrece inainte de Logan. Deci el inca nu e mort.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells