Monkey Man

(2024)

Omul-maimuță

Poster Monkey Man Postere Monkey Man

Sinopsis Monkey Man

Mai mult
Monkey Man trl 2 SUB

Omul-maimuță spune povestea lui Kid (Dev Patel), un tânăr anonim care trăiește cu greu într-un club de lupte clandestin unde, noapte de noapte, purtând o mască de gorilă, este bătut până la sânge de luptători mai populari pentru bani.

După ani de furie reprimată, Kid descoperă o modalitate de a se infiltra în enclava elitei sinistre a orașului. Pe măsură ce traumele copilăriei sale dau în clocot, mâinile sale cu cicatrici misterioase declanșează o campanie explozivă de răzbunare pentru a…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Monkey Man (2024)
Omul-maimuță
Cumpără bilete

Caseta tehnică

Produs de

Universal Pictures, BRON Studios, Creative Wealth Media Finance

Tip Ecran

normal

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Box office Monkey Man

Weekend premieră (01.04.2024)
  • Loc 7
  • Spectatori 3.137
  • Încasări (RON) 89.638,62
Total
  • Spectatori 7.680
  • Încasări (RON) 212.056,74
  • Încasări (USD) 45.791,86

Părerea criticului

Gloria pe 07 Aprilie 2024 12:57
Monkey Man: un erou credibil, emoție și scene de luptă într-un spațiu străin și exotic
Elogiatul film de acțiune Monkey Man, debutul lui Dev Patel ca erou de acțiune și regizor, rulează în premieră pe marile noastre ecrane. Publicul și criticii au lăudat în Monkey Man, action-ul obținând 87% cronici pozitive pe RottenTomatoes.com. Monkey Man îl urmărește pe Patel în căutarea unei răzbunări brutale...

Când vine vorba de filme de acțiune, ne gândim la filmele de Hollywood, și apoi la genul Wuxia, cu luptători ce stăpânesc artele marțiale orientale, cu tehnici la limita gravitației, printre pagode și templele orientale ale Japoniei. Monkey Man aduce, însă acțiunea, și scene violente de luptă interzise sub 18 ani, dintr-un spațiu mult mai străin și mai exotic: India. Un loc unde coabitează zgârie-norii cu cocioabele, luxul cu oamenii care dorm pe stradă și care beau apa din râu, templele hinduse și cultura lor cu mafia… citeşte

3 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-6365794c9807f pe 21 Aprilie 2024 20:02
Oare toti analfabetii ar scrie recenzii fara ChatGPT ce ar rezulta ?
0 1
Mishu25 pe 10 Aprilie 2024 18:42
Un film de acțiune făcut cu multă pasiune și inventivitate de Dev Patel, o versiune mai puțin exagerată de John Wick. Un erou cu slăbiciuni, frustrări, furie, dorință de razbunare, mai uman decât versiunea mecanică și indestructibilă jucată de Keanu Reeves. Montajul e ultra-rapid pe alocuri, dar mi s-a părut realizat cu cap, în mare parte a ajutat la sporirea nivelului de adrenalină. Un plus de interes aduce folosirea mitologiei indiene și sublinierea unor inegalități sociale universal valabile.
0 1
user-5c8bfba2e40a4 pe 09 Aprilie 2024 21:33
Un film ce ar fi putut avea o istorie mai bună. Dev Patel s-a străduit, dar ce sa faci cu un scenariu atât de plat?
Regia are momente bune și unele mai puțin reușite. Pe mine m-au obosit scenele parca date pe repede înainte, cu defocalizări repetate, menite probabil sa sporească dinamica.
In ceea ce privește scenele de acțiune, mi s-a părut ca s-a mizat prea mult pe ele, un exces de pumni, injunghieri, tăvi in cap și vopsea rosie.
Flash back-urile nu m-au deranjat, mi s-au părut introduse cu moderație, atât cât era necesar pentru a da o justificare personajului principal.
Dar, repet, scenariul este atât de slab!
Lucru ce nu pot să-l spun despre coloana sonora, care mi s-a părut excelenta. Cu o nota în plus pentru mini scena în care asistam la povestea conjugala spusa la tobițe.
În concluzie, un film despre care la început am… citeşte

0 1
dany6960 pe 06 Aprilie 2024 07:27
La modul cum a filmat domnu' regizor Dev Patel filmu' de fata te ia cu ameteli la cabeza si iti vine sa versi. Greu de urmarit. Pacat.
0 4
R_Afc pe 05 Aprilie 2024 01:10
The Flashback Man
Spre deosebire de Keanu Reeves, The Rock, Vin Diesel sau Jason Statham, Dev Patel chiar este actor, nu doar un corp umflat cu steroizi care citește replici de pe prompter. Asta face din „Monkey Man” un film de acțiune prizabil și confirmă din nou că producțiile de acțiune indiene sînt cel puțin la fel de spectaculoase și bombastice precum cele americane, ceea ce nu vreo revelație. Despre vasta istorie a cinematografiei indiene voi scrie cu altă ocazie.

Se poate observa cum filmul suferă din cauza ritmului neregulat, cu pauze în acțiune care durează prea mult. Mi-a creat senzația că Patel a vrut să se debaraseze cît mai repede de scenele de lupte, astfel creînd un haos fără o minimă consistență. Avem nelipsita filmare împleticită cu montaj rapid, o tehnică prin care se ascund o multitudine de erori care fac acțiunea dificil de urmărit pe… citeşte

0 4
princeofpersia79 pe 5 aprilie 2024 23:07
Sunt multe lucruri mai importante de facut in cele 24 de ore mult mai importante decat „Ramayana și Mahabharata”.

Spune-ţi părerea despre Monkey Man

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells