Crimson Peak

(2015)

Crimson Peak

Poster Crimson Peak Postere Crimson Peak

Sinopsis Crimson Peak

Mai mult
Crimson Peak trl 3

Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie stă adevărul din spatele casei din Crimson Peak

Crimson Peak este o poveste romantică gotică născută din imaginația inegalabilă a regizorului Guillermo del Toro, în care protagoniști sunt Tom Hiddleston,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Tom Hiddleston Tom Hiddleston Sir Thomas Sharpe Mia Wasikowska Mia Wasikowska Edith Cushing Jessica Chastain Jessica Chastain Lucille Sharpe
Charlie Hunnam Charlie Hunnam dr. Alan McMichael Leslie Hope Leslie Hope dna. McMichael Doug Jones Doug Jones
Jonathan Hyde Jonathan Hyde Ogilvie Jim Beaver Jim Beaver Carter Cushing Burn Gorman Burn Gorman Holly
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Haunted Peak

Produs de

Legendary Pictures

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office Crimson Peak

Weekend premieră (12.10.2015)
  • Loc 3
  • Spectatori 16.050
  • Încasări (RON) 301.994,02
Total
  • Spectatori 48.628
  • Încasări (RON) 879.197,25
  • Încasări (USD) 220.902,10

Părerea criticului

Gloria pe 16 Octombrie 2015 17:33
Atmosfera face toți banii
De vineri a intrat în cinematografe Crimson Peak, cel mai recent film al lui Guillermo del Toro, hipnotic prin extraordinara atmomsferă creată, nostalgic pentru fanii regizorului prin reintroducerea elementelor fetiș ale cineastului și a temelor care îl preocupă, dar mai ales inedit prin readucerea în atenția cinefililor a subgenului gotic romantic, la care s-au adăugat ceva elemente steampunk.

Asemenea castelului Allerdale Hall (supranumit Crimson Peak), construit pe teren mișcător, povestea scrisă de colaboratorul fidel al lui del Toro, Matthew Robbins (Mimic, Don’t Be Afraid of the Dark) stă să se dărâme prin lipsa de plauzibilitate a unor momentele ce împing acțiunea mai departe, din cauza unor aspecte insuficient clarificate și a unei confruntări finale deloc pe măsura atmosferei și suspansului create până în acel punct.

Ceea ce… citeşte

3 4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
AdriAdrianna98 pe 16 Decembrie 2015 15:02
Am vazut ieri filmul la cinema. Dupa parerea mea e un film care ori o sa va placa, ori o sa-l urati. Mie totusi mi s-a parut bunicel, are unele scene horror bazate pe sunet in general si 2-3 jumpscareruri. Povestea e destul de bine conturata, intrece obisnuitele povesti ale filmelor de groaza si vine cu ceva nou. Ce nu mi-a placut a fost faptul ca desi ei incercau sa proiecteze intamplarile undeva in trecut, mie nu mi-a dat nicio climpa impresia de epoca, se vedea destul de clar ca este prezent care se incearca a fi trecut. Actorii au fost asa si asa, nici straluciti dar nici penibili.
In concluzie, din partea mea puteti sa mergeti sa-l vedeti, dar va avertizez de acum sa nu aveti prea multe asteptari. E un film oarecum mediocru din punct de vedere horror, dar pe mine povestea m-a captivat si m-a facut sa nu simt cele 2 ore.
Cam un 6,5-7 merita.
Vizionare placuta!

10 4
dumy_dum pe 7 noiembrie 2015 23:27
cn imi zice si mie cum sau p ce site il pot vedea k ma chinui de o luna sa tot ma uit la el dar imi da numai trailer/..... ajutor va rog
makomomo pe 31 ianuarie 2016 01:47
dumy_dum, asteapta si tu vreo 3-4ani ca o sa-l dea proteveu si atunci il vezi complet nu doar traileru' :)
ryco0984 pe 17 Octombrie 2015 23:27
Atentie !!! Nu este HORROR !!!
Acest film pare din trailer horror, insa nu-si bazeaza actiunea pe partea de groaza, ci pe partea de mister si de romantism cu putina drama. Nu va duceti la film sperand ca o sa vedeti ceva horror, pentru ca partea de groaza este o latura secundara prin care se vrea o dezlegare a misterului din acel conac.
8 3
catalin_ionut_23 pe 18 octombrie 2015 12:07
Este bun? merita vazut la cinema?
ValentinaV pe 17 ianuarie 2016 01:29
Multumim mult pentru avertisment. Acum voi sti cum sa tratez filmul, ca sa ma pot si bucura de el, fara sa am asteptari nefondate.
Octaz pe 22 Octombrie 2015 23:50
Nefiind un fan al genului Horror, ba mai mult incerc sa evit pe cat posibil sa urmaresc genul asta de filme, nu mi'am propus sa urmaresc nici "Crimson Peak". Totusi curiozitatea m'a impins sa ma uit la trailer si surprinzator mi'a placut! Singurele motive pentru care m'am dus la cinema sa vad acest film sunt efectele speciale, cadrul si perioada in care se desfasoara actiunea, ca pe langa asta apar si fantome ... asta e partea a 2-a, partea mai putin interesanta. Insa firul actiunii cred eu ca ar fi decurs mult mai decent si mai placut daca s'ar fi descotorosit de toate scenele cu stafii, crime si sange ... mult prea mult sange. Actorul principal mi'a placut, actrita era draguta si ea iar imprejurimile si casa im care s'a filmat actiunea au fost foarte bine alese si produse. Scenele de groaza? Parca au speriat la un moment dat, dar am vazut filme si mai groaznice din punctul acesta de… citeşte
4 0
alexsony pe 30 Ianuarie 2016 21:36
Desi imi place Guillermo del Toro, filmul asta nu a reusit sa ma atinga, este realizat foarte bine atat vizual cat si tehnic dar nu exceleaza in poveste. Mi-au placut momentele horror ale filmului si atmosfera inedita ce se pliaza perfect, daca se lucra pe o poveste mai complexa, posibil sa fi devenit un film foarte bun.
4 2
makomomo pe 31 Ianuarie 2016 01:43
dezamagitor
Trailerul este una iar filmul alta...pacaleala comerciala, ma bucur ca nu am dat banii pe el la cinema.Departe de a fi o poveste cu fantome este o poveste despre crime cu un subiect central prost si patetic.Fantomele sunt de umplutura si apar doar ca sa nu se zica ca nu ai vazut o fantoma.Mare dezamagire...
Decorul si interpretarea actorilor au salvat acest film insa deceptia ramane, pacat pt ca am asteptat cu interesacest film bazandu-ma pe trailer care este mai interesant decat filmul...

4 5
rafaelionita8_gmail_com pe 18 Octombrie 2015 20:12
Crimson Peak
Un film care arata frumos , cu o poveste interesanta si actorii decenti. Totusi unele efecte nu au mers.
3 1
catalin_ionut_23 pe 11 Decembrie 2015 14:02
Crimson peak
Foarte bun filmul,mi-a placut foarte mult ,dar nu mi s-a parut groaza ,are mult suspans,actiune,este un film foarte interesant.Merita vazut ,nota mea 10
3 5
AdriAdrianna98 pe 16 decembrie 2015 15:03
Nu merita 10..........
monallyssia pe 31 ianuarie 2016 21:07
Și eu i-am dat 10, pur și simplu m-a cucerit. P.S. Are totuși și elemente horror.
monallyssia pe 31 Ianuarie 2016 21:05
Atmosfera filmului m-a fermecat
I-am dat filmului nota 10 nu pentru că l-aș considera filmul perfect ci pentru că m-a cucerit de nota 10, pot spune că m-a fermecat, mi-a oferit atmosfera pe care am așteptat-o fără succes de la multe alte filme de acest gen. Predomină misterul, latura ocultă, întunecată a unor traume zidite între pereții unui palat uitat de lume, traume ce se materializează prin forma palpabilă a durerii și totodată a iubirii. Elementele horror nu lipsesc, dimpotrivă, apar pe neașteptate pentru a sublinia nota de lugubru a temei filmului iar coloana sonoră mi s-a părut superbă.
2 0
Darkayn pe 19 Ianuarie 2016 15:47
Guillermo del Toro face odată la zece ani câte o peliculă din clasamentul 'foarte frumos film', deși această producție nu e la același nivel de 'bunătate' ca El laberinto del fauno, totuși m-a impresionat și finețea copleșitoare a imaginii fantastice n-are cum să nu bucure sufletul și ochiul unui iubitor al artei frumoase. Recomand
2 0
AndreBlack pe 20 Decembrie 2015 18:14
Crimson Peak
Foarte bun filmul . Este ceva mai nou si mai diferit fata de celelalte filme . Filmul nu este asa horror (cum ma asteptam de la inceput si din trailer) . Imi plac atmosfera creata si prestatia actorilor mai ales Jessica Chastain . Filmul se incadreaza mai mult spre genurile mister-romantic . Parerea mea este ca merita vazut .
2 0
alina_anastasia pe 02 Ianuarie 2016 12:57
Foarte misto filmul! Clar nu poate fii pe gustul tuturor! NU este un film de groaza..am citit comentariile unora care erau dezamagiti de acest aspect...are cateva scene horror,dar merge pe alta idee,in nici un caz a unui film de groaza..
2 1
AndiS pe 12 Aprilie 2016 13:08
Slab
Extraordinar de slab... Pe langa faptul ca este previzibil, actiunea este trasa de par si finalul este bun de filmele Disney.
2 2
xerses pe 10 Noiembrie 2015 15:19
O atmosfera plina de mister, actori care conving si un scenariu destul de interesant sunt ingredientele necesare pentru ca acest film sa fie unul placut de urmarit.
2 2
kakapiciu pe 29 Ianuarie 2016 19:10
La capitolul efecte vizuale nu cred ca incape indoiala ca acele fantome aratau bestial, dar spre final din pacate vedem din ce in ce mai putine.
2 3
bogdz pe 13 Decembrie 2015 12:01
Destul de bun !!!
Mie mi-a placut.Atmosfera face toti banii,muzica si efectele sonore sunt dementiale iar suspansul pe masura(desi cam pe la jumatatea filmului iti cam dai seama cum sta treaba).Rolurile sunt alese foarte bine,mai ales Jessica Chastain care joaca extrem de convingator.Un pic prea gore in anumite scene dar e ok,merge si asa.Oricum,cine e fan Guillermo del Toro ii va placea cu siguranta acest film.
1 0

Spune-ţi părerea despre Crimson Peak

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Crimson Peak
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells