Tineri actori de aşteptat în 2014

de Ştefan Dobroiu în 26 Sep 2013
Nu prea i-am văzut pe marele ecran, dar ar putea da lovitura la anul

Ascensiunea la Hollywood este imprevizibilă, dar un lucru e cert: când un tânăr actor pune mâna pe un rol important, şansele să devină un star sunt mult mai mari. Iată mai jos câteva nume devenite cunoscute în seriale de televiziune sau în filme independente şi cu mare potenţial să devină celebri pentru proiectele pentru marele ecran până la sfârşitul deceniului.

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Michael B. Jordan, Kit Harington, Shailene Woodley, Britt Robertson, Dylan O'Brien, Aaron Paul, Game of Thrones, Pompeii, Need for Speed, Breaking Bad, The Descendants, Divergent, Fruitvale Station, Chronicle, The Maze Runner, Tomorrowland, Under the Dome

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 26 septembrie 2013 13:33
In opinia mea Aaron Paul si Michael B. Jordan sunt deja certitudini, dar niciunul dintre ei nu o sa ajunga mare vedeta. Vedetele de la Hollywood sunt cam aceleasti de 10-15 ani, actorii noi aparuti nu au puterea sa inlocuiasca pe un Tom Cruise sau Johnny Depp.
cosmin742000 pe 26 septembrie 2013 15:36
Pe Tom Cruise il poate inlocui ORICINE , mai ales la ce roluri are in ultimul timp.Daca atat isi propun sa inlocuiasca un Tom Cruise sau un Johhny Deep , nici nu o sa ajunga prea departe . Poate vor fi "vedete" , dar nu vor fi actori.Parerea mea .Nu dati cu parul.
Bayard pe 26 septembrie 2013 16:53
Ah, pai sunt total de-acord, dar ideea e ca actorii astia care deja se apropie de 50 de ani continua sa primeasca cele mai mari roluri, filmele cu cele mai mari bugete. Asta se intampla pt ca atrag spectatori doar cu numele lor indiferent daca ei mai au chef sa se intrebuniteze sau nu.
Tyybi1 pe 26 septembrie 2013 13:47
Aaron Paul si-a aratat adevarata valoare in Breaking Bad.
Sebastian96 pe 26 septembrie 2013 23:49
Britt Robertson si Dylan O'brien mi se par foarte draguti.Nu inteleg pesimismul asta.Desigur ca pot deveni actori de valoare daca exerseaza si sunt alesi pentru a interpreta cat mai multe roluri.Asa isi vor castiga experienta in cariera la fel la Johnny Depp,Jude Law,Heath Ledger si altii.
rizea.alex70 pe 29 septembrie 2013 11:42
Sper ca acesti tineri sa reuseasca sa se mentina,si sa primeasca roluri din ce in ce mai bune,Hoolyood-ul are nevoie de ei.
alex_il_fenomeno pe 26 octombrie 2013 20:47
Sigur vom mai auzi de ei.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells