The Karate Kid 2, încă în dezvoltare. Jackie Chan ar putea reveni în sequel

de Cristina Grigore în 10 Oct 2019
Se încearcă de aproape nouă ani lansarea producției

În ciuda celor 65 de ani împliniți, Jackie Chan nu renunță la filmele de acțiune. Printre multele proiecte incluse în orarul său de lucru ar putea fi anunțat în curând și The Karate Kid 2. Sequel-ul se află încă în dezvoltare, au aflat cei de la wegotthiscovered.com, și sunt șanse foarte mari ca legenda producțiilor de arte marțiale ce a fost antrenorul lui Jaden Smith în filmul Karate Kid din 2010 să își reia partitura.

Nu se știe încă dacă și Jaden își va relua rolul – fiul lui Will Smith avea 12 ani la filmările reboot-ului Karate Kid, iar de atunci a mai jucat doar în trei filme. O variantă de scenariu ia însă în calcul ideea ca Mr. Han (Chan) să ia sub aripa sa un alt tânăr (nu se va continua povestea fostului preadolescent american mutat la Beijing), pe care să îl învețe, în stilul său neobișnuit, secretele artei autoapărării.

Lansarea producției se încearcă de aproape nouă ani. Brek Eisner a fost anunțat în primă fază în scaunul regizoral. El a abandonat proiectul în 2014, dar s-a reîntors trei ani mai târziu la proiect, când acesta a beneficiat de un nou scenariu. Deocamdată este cert doar faptul că s-a reluat lucrul la sequel (site-ul wegotthiscovered este, de cele mai multe ori, considerat o sursă sigură; printre altele, și recenta informație legată de producerea unui film cu supereroul Marvel Nova a fost confirmată ieri).

The Karate Kid (2010) este cel mai de succes film din franciză (cu încasări totale de peste 359 milioane de dolari), ce a debutat în 1984 și a avut două continuări (în 1986 și 1989). Povestea a fost reluată în 1994, cu Hilary Swank în rol central. Un scurt serial de animație The Karate Kid a rulat pe NBC în 1989, iar din 2018 YouTube Premium a lansat serialul Cobra Kai, a cărui acțiune se petrece la mult timp de la evenimentele din seria originală și în care fostul învățăcel al lui Mr. Miyagi, Daniel, și oponentul său din All-Valley Karate Tournament, acum adulți, se reîntâlnesc, iar vechea rivalitate se reaprinde.

Exploreaza subiecte similare:

Jackie Chan, Jaden Smith, Will Smith, The Karate Kid, The Karate Kid Part II, The Karate Kid III, The Next Karate Kid, Hilary Swank, Cobra Kai

Alte știri din cinema

Patty Jenkins spune că Wonder Woman 3 va fi ultimul film al francizei pe care îl va regiza

Fanii Universului DC Comics încă așteaptă lansarea Wonder Woman 1984, al doilea film din franciză, dar cu toate acestea oamenii se întreabă care va fi următorul pas.

Julianne Moore nu ar accepta în prezent rolul lesbienei din filmul Kids Are All Right

Filmul a fost un succes nu doar la box office - a avut patru nominalizări la Oscar, pentru categoriile Cel mai bun film, Cea mai bună actriță, Cel mai bun actor în rol secundar și Cel mai bun scenariu.

Film 4 Fun 2020 și-a anunțat câștigătorii. Magda Catone primește trofeul Film 4 Fun

Ediția a 12-a, desfășurată în mod excepțional online, a festivalului internațional de comedie Film 4 Fun s-a încheiat în seara de duminică, 2 august 2020, după patru zile cu vizionări pe site-ul Film4Fun.ro.

Bucură-te de filme în aer liber într-un spațiu neconvențional!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 10 octombrie 2019 14:25
Mi se pare neverosimil că ”The Karate Kid” (2010) este cel mai de succes film din franciză când, în opinia mea, dar nu numai, primul film al francizei a fost/este cel mai de succes, doar ”a dat tonul”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells