Cobra Kai

(2018) - Serial TV

Cobra Kai

Poster Cobra Kai Postere Cobra Kai
 • Regia

  Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, Jennifer Celotta
 • Cu

  Xolo Mariduena, Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan
 • Gen film

  2 voturi

 • Durata

  30 minute/episod

Sinopsis Cobra Kai

Cobra Kai sezon 3

La zeci de ani după turneul de karate care le-a schimbat viețile, rivalitatea dintre Johnny și Daniel se reaprinde în această continuare a filmelor "Karate Kid".

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.7
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

 • Cobra Kai: the Karate Kid Saga Continues

Produs de

Hurwitz & Schlossberg Productions

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 22 Mai 2018 13:19
Dintre toate producţiile pe care platforma YouTube Premium le tot lansează de câţiva ani încoace, sunt mari şanse ca această revizitare a francizei Karate Kid să îţi atragă cel mai eficient atenţia. Cobra Kai are zece episoade de câte o jumătate de oră şi îţi arată ce se întâmplă cu marii inamici Daniel LaRusso şi Johnny Lawrence la mai bine de trei decenii de la celebra "lovitură a cocostârcului", care l-a transformat pe primul într-un campion, iar pe al doilea într-un învins. Actorii Ralph Macchio şi William Zabka, aflaţi amândoi la periferia lumii showbiz-ului de la giganticul succes al lui The Karate Kid încoace, revin în rolurile principale.

Prima întrebare care îţi poate răsări în minte aflând premisa poate fi: cine naiba vrea să ştie ce mai fac Daniel şi Johnny la atâta vreme după confruntarea ce le-a definit întreaga… citeşte

1 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
spartacus pe 25 Februarie 2019 19:31
Am căutat serialul din nostalgie, eu fiind din generatia care a crescut cu seria initială ”Karate Kid”. Punctele tari ale serialului: durata ok (cca. 30 min./ep.), păstrarea actorilor principali din prima parte a seriei ce a avut ci cel mai mare succes, păstrarea coloanei sonore inițiale, precum și a lecțiilor de viață/karate din seria inițială.
Din păcate, serialul suferă mult din cauza tinerilor actori, care, culmea, sunt infinit mai slabi din orice p.d.v. față de cei din oricare dintre cele 3 filme ale seriei!?! Alt minus: cu excepția celor 2 actori principali ”originali”, niciunul dintre restul actorilor nu te ”prinde” cum au făcut DeRusso și Lawrence inițial (care au avut un ”lipici” incredibil - de aici și succesul uriaș al filmului original), nu te motivează etc. Un alt minus: nu am văzut o mișcare de karate care să-ți facă inima… citeşte

1 1
OviStof pe 29 August 2020 16:52
Fără a avea mari așteptări am descoperit anul trecut acest serial pe net. Mi s-a părut drăguț, dar multiplele reclame până să se încarce filmul m-au oprit la episodul 2. Preluat fiind de Netflix, am văzut cele două sezoane în două zile, fiind foarte plăcut impresionat. Evident, dacă îl privești cu un ochi cârcotaș, mai găsești mici stângăcii, dar per ansamblu este foarte bun, încheind sezonul doi într-o manieră care te face să te întrebi cum va fi sezonul trei. Mențiune specială, din punctul meu de vedere pentru cum joacă actorul personal (William Zabka), altfel, destul de antipatic în Karate Kid.
Alt aspect interesant: alternanța simpatiei pe care o poți simți, fie față de o "tabără", fie de alta.

0 0
Eb00kie pe 13 Mai 2018 15:13
Amestec de nostalgie, comedie și probleme de adolescenți
Super continuare la 'Karate Kid', include referințe la original, dar poate fi văzut de unul singur.
0 0

Spune-ţi părerea despre Cobra Kai

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Cobra Kai
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells