The Jocker, în toată splendoarea, în Suicide Squad

de Cristina Grigore în 27 Apr 2015
Jared Leto este de nerecunoscut sub mulţimea de tatuaje şi machiaj

David Ayer, regizorul viitorului Suicide Squad, şi-a surprins recent fanii pe contul de Twitter cu o prima imagine oficială a lui Jared Leto în rolul lui The Joker.

„Dezastrul frumos” – cum şi-a catalogat Leto personajul este doar unul dintre numeroşii villaini ai DC Comics din adaptarea benzilor desenate Suicide Squad imaginate în 1959 de Robert Kanigher şi Ross Andru. Din echipa ce va ajunge pe marele ecran mai fac parte Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Focus) drept Harley Quinn; Jai Courtney (Divergent, The Water Diviner) drept Captain Boomerang; Cara Delevingne (Anna Karenina, viitorul film Pan) drept Enchantress. Din distribuţie mai fac parte Joel Kinnaman (RoboCop), Viola Davis (The Help) şi Scott Eastwood.

Suicide Squad, cu un scenariu imaginat tot de Ayer, a început filmările luna aceasta la studiourile Pinewood din Toronto, Canada. Lansarea va avea loc pe 5 august 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Jared Leto, Suicide Squad, David Ayer

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 27 aprilie 2015 10:12
Tatuajele cu Hahahahaha sunt penibile, pur si simplu nu au sens, de ce si le-ar face cineva?? Chiar si un Joker nebun. Sper sa nu-l duca prea departe, sa-l faca prea nebun si prea criminal.
XShadowX pe 27 aprilie 2015 10:24
Doamne fereste urat e... cel mai urat Joker din istorie , rusine !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells