Sylvester Stallone va regiza continuarea lui Creed

de Cristina Grigore în 11 Oct 2017
Scenariul noii pelicule l-ar putea readuce în scenă pe Ivan Drago (Dolph Lundgren)

Ryan Coogler a reuşit în 2015 să aducă pe marile ecrane unul dintre cele mai bune reboot-uri ale unei francize de la Hollywood. Creed a însemnat revenirea lui Rocky – de această dată ca mentor al unui alt boxer talentat, jucat de Michael B. Jordan – iar rolul l-a pus pe Sylvester Stallone pe lista nominalizaţilor la Oscar. După cum a confirmat ieri pe contul său de Instagram (citat de Indiewire.com), starul de 71 de ani va continua seria atât ca protagonist şi scenarist, cât şi ca regizor şi producător.

Deşi o dată de începere a producţiei nu a fost confirmată şi de MGM, Stallone a declarat în septembrie că filmările vor începe în 2018.  În vară, el menţiona că a încheiat deja scenariul continuării (cel puţin o primă versiune a acestuia) şi că acesta l-ar putea readuce în scenă pe Ivan Drago – rivalul lui Rocky, interpretat de Dolph Lundgren. Nu a fost însă confirmat, deocamdată, faptul că acest scenariu va fi folosit pentru sequel (Stallone a imaginat scenariile primelor şase filme din serie; Creed l-a avut în echipă, la acest capitol, pe regizorul Ryan Coogler). 

Jordan va relua în sequel partitura lui Adonis Creed (fiul lui Apollo Creed). Creed a avut încasări internaţionale de 173 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Ryan Coogler, Dolph Lundgren, Creed, Creed II 

Alte știri din cinema

Cristian Mungiu, distins cu Legiunea de Onoare în grad de Cavaler

Este cea mai mare distincţie oferită de statul francez şi vine că o recunoaştere pentru activitatea sa cinematografică

Unele dintre cele mai premiate documentare VR din lume pot fi văzute gratuit în Bucureşti

Până duminică, între orele 14:00 – 22:00, publicul poate experimenta gratuit în Veranda Mall poveștile care au schimbat modul în care privim lumea

Thor: Ragnarok, o fundație construită pe mitologia scandinavă

Filmul „Thor: Ragnarok” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră începând din 26 octombrie 2017, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos

Regizorul italian Antonio Piazza, la închiderea Les Films de Cannes à Bucarest

250 de actori participă la a doua ediție a workshopului Managing Talents

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback