Sylvester Stallone a revenit la producția lui The Expendables 4

de Cristina Grigore în 8 Iul 2019
Starul s-a declarat inspirat de spectacolul de artificii de Ziua Independenței

Sylvester Stallone a confirmat continuarea seriei The Expendables. Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, preluat de movieweb.com, starul a ținut să spună că este gata să reînceapă lucrul la cea de-a patra parte a francizei.

„Toate acele artificii lansate de 4 iulie mi-au pus rotițele în mișcare! Dau startul pregătirilor pentru noua aventură”, a notat el sub imaginea în care apare în costumul lui Barney Ross, liderul „eroilor de sacrifciu”.

Zvonuri legate de producția lui The Expendables 4 au apărut încă din 2017, însă în lipsa unei direcții clare de continuare a acțiunii, Stallone s-a concentrat asupra lui Creed 2 și Rambo 4. Cum mesajul indică doar reluarea procesului creativ, este posibil ca începerea filmărilor să fie anuțată abia anul viitor.

În distribuție ar putea reveni Arnold Schwarzenegger și Dolph Lundgren, dar nu și Terry Crews, aflat în conflict cu unul dintre producătorii seriei, Avi Lerner, care a fost acuzat de hărțuire sexuală.

Exploreaza subiecte similare:

The Expendables 3, The Expendables 2, The Expendables, Sylvester Stallone, Creed II , Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Terry Crews

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells