Superman, în prima imagine oficială din Batman v Superman: Dawn of Justice

de Cristina Grigore în 4 Iul 2014
„Pe măsură ce petrec mai mult timp cu Henry, mi se pare că i se potrivește din ce în ce mai bine rolul lui Superman”, a declarat Zack Snyder

După ce, la începutul săptămânii, Henry Cavill a apărut într-o imagine de pe platoul de filmare a lui Batman V Superman: Dawn of Justice, iată că studiourile Warner Bros., prin intermediul USA Today, au dat publicității prima imagine oficială cu Superman din film. Cum în Man of Steel, mare parte din Metropolis a fost distrusă, se poate spune, judecând și după aspectul întunecat al fundalului, că orașul în care supereroul  se află este în Gotham.

Regizorul Zack Snyder a vorbit puțin, pentru publicație, despre protagoniștii acestei producții de anvergură, a cărei importanță este incontestabilă. Poți vorbi oricât despre celelalte filme cu supereroi, însă aici îi avem pe Batman și pe Superman, așa că să fim serioși… Nu cred că se poate mai mult”, a concluzionat Snyder.

Regizorul a mărturisit că este din ce in ce mai impresionat de modul în care s-a identificat Henry Cavill cu rolul său. Pe măsură ce petrec mai mult timp cu Henry, mi se pare că i se potrivește din ce în ce mai bine rolul lui Superman”.

Cât despre includerea lui Batman în sequel, decizia a venit de la sine, a punctat cineastul. Nu ne grăbeam să îl includem pe Batman în serie, însă, pe de altă parte, după modul în care de dezvolta povestea noastră, a părut naturală mixtiunea sa”.

Exploreaza subiecte similare:

Henry Cavill, Batman V Superman: Dawn of Justice, Man of Steel, Zack Snyder

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
keops pe 4 iulie 2014 10:01
E prea intunecat.
alexandru_popescu_emilian pe 4 iulie 2014 10:56
Arata bine ...:)
spartacus pe 4 iulie 2014 18:05
Nu poate nimeni nega: Cahill e foarte impozant, a evoluat mult de la pustiul din "Contele de Monte Cristo" din 2002 cu James Caviezel. Pe scurt, eu cred ca se potriveste perfect rolului de acum.
Cristian-Marius-Matei pe 5 iulie 2014 01:45
Superman arata bine, dar Batman arata din ce in ce mai rau de la film la film

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells