Sunt în discuţie filme Star Wars pentru următorii 10 ani

de Cristina Grigore în 3 Nov 2017
Informaţia a venit de la preşedintele LucasFilm, Kathleen Kennedy

Dintre filmele pe care le vom vedea anii următori în cinematografe nu vor lipsi producţiile Star Wars. Conform preşedintelui companiei LucasFilm, Kathleen Kennedy, saga se va extinde şi va cuprinde noi lumi şi personaje, suficient cât să ofere material pentru următorii 10 ani.

„Discutăm acum despre următorii 10 ani ai poveștilor Star Wars şi analizăm direcțiile în care acestea se pot extinde”, a declarat producătoarea pentru The Star Wars Show, emisiunea site-ului oficial StarWars.

„Mă refer la scenariile de după Episodul IX, cu aceste personaje noi: Rey, Poe, Finn, BB-8”, a explicat ea. „Căutăm, de asemenea, să lucrăm cu oameni interesați să intre în lumea Star Wars şi să ne poarte în locuri în care nu am ajuns încă; un lucru cât se poate de entuziasmant, pentru că este vorba de o 'galaxie, foarte, foarte îndepărtată'. Iar posibilitățile sunt infinite!”, a mai spus Kennedy.

Relansarea popularei francize SF s-a bucurat de un mare succes. Star Wars: The Force Awakens, lansat în 2015, a trecut de 2 miliarde de dolari la box-office (la un buget de aproximativ 250 de milioane), iar Rogue One: A Star Wars Story, primul spin-off al seriei, a avut încasări internaționale de peste un miliard de dolari (la un buget de 200 de milioane). 

Exploreaza subiecte similare:

Kathleen Kennedy, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Rogue One: A Star Wars Story

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 3 noiembrie 2017 09:28
Un film separat pentru "personajul" BB-8?!?... Hai dă-o dreacu!?!... În altă ordine de idei, eu aștept cu nerăbdare toate filmele din universul SW pentru că, cel puțin până acum, au fost foarte bine realizate. Bine - excepție fac câteva lucruri pe care le consider forțate, ca să nu zic inutile, cum ar fi introducerea unui actor de culoare intr-un rol principal (mă refer aici la actorul ce-l joacă pe Finn), dar, cum am văzut că va apărea în următorul SW 8 - acel ”animăluț” ce se vrea fioros și care slobozește un strigăt ce pare unul ”de luptă” la o fază de luptă apărută în trailer: serios!?!... Dar asta e doar părerea mea.
cavallioty pe 3 noiembrie 2017 15:22
rasist cred ca este cuvantul corect
cavallioty pe 5 noiembrie 2017 17:21
faptul ca ai o problema cu o persoana ca este neagra inseamna rasism,chiar daca este parerea ta asta nu inseamna ca e una buna,si eu tot o parere mi-am expus,vad ca de fiecare data argumentul tau este "mi-am expus o părere pt că de aceea este aceasta o rubrică de COMENTARII",cand un animal se simte incoltit ataca eu zic sa te duci sa mai dai niste comentarii proaste la filme bune
Cretzulynne pe 3 noiembrie 2017 18:57
Of. In loc sa vina cu idei noi, continua ceva vechi...de care m-am plictisit. NOUTATI! Unde sunteti ?
makomomo pe 4 noiembrie 2017 00:58
Mizarii....
carmen_angelus_romila pe 31 octombrie 2018 09:44
Pana a se concretiza realizarea unor productii noi, remarcabil este faptul ca admirabila seria "Star Wars" are viitor si cineva are in vedere acest lucru.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells