Spider-Man se vrea pe marele ecran alături de Răzbunători

de Cristina Grigore în 3 Mar 2014
Principalul obstacol în realizarea acestui anticipat proiect are legătură cu drepturile de autor

Într-un interviu de promovare al lui The Amazing Spider-Man 2, preluat de movies.yahoo.com, Andrew Garfield, Emma Stone și regizorul Marc Webb și-au arătat susținerea vizavi de alăturarea pe marele ecran a lui Spider-Man, echipei The Avengers.

„Cred că toată lumea s-ar bucura să vadă asta. Știu că fanii ar fi extrem de încântați dacă s-ar întâmpla acest lucru. Cu cât mai mulți supereroi, cu atât mai bine”, a declarat Garfield, susținut de colega sa de platou, actrița Emma Stone. „Ar fi nemaipomenit dacă s-ar concretiza acest lucru”, a întărit ea.

„Mi-ar plăcea asta foarte mult. Ca fan, pur și simplu, ar fi minunat. Nu am idee cum se va întâmpla acest lucru, însă fără îndoială că voi susține proiectul”, a adăugat și Webb.

Cu toate că Spider-Man a făcut parte, în benzile desenate Marvel, din grupul Răzbunătorilor, problema centrală de care s-a lovit un posibil film în care supereroul să apară alături de aceștia o constituie drepturile de autor. În vreme ce Sony deține drepturile de producție ale lui Spider-Man, Disney se află în posesia celor pentru The Avengers, cu toate personajele sale.

„Este clar că dimensiunile acestei afaceri, avocații și drepturile de autor sunt un obstacol în acest sens”, a comentat Andrew Garfield.

Zvonurile legate de aducerea laolaltă, în același film, a supereroilor din The Avengers și The Amazing Spider-Man au apărut o dată cu lansarea lor în cinematografe. S-a arătat ulterior că au existat discuții și s-au făcut eforturi în acest sens, însă fără nicio finalitate, din cauza dificultăților de colaborare dintre companiile Sony și Disney.

Exploreaza subiecte similare:

The Amazing Spider-Man 2, Andrew Garfield, Emma Stone, Marc Webb, The Avengers

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 3 martie 2014 10:55
sa se ajunga la un acord comun privind procentul de la incasari....si gata.....in fond asta vor ...bani...
danny987 pe 3 martie 2014 16:17
corect.
FeaR pe 3 martie 2014 11:09
Si ce sa faca ma rog Spider-Man printre razbunatori? Zboara cumva, are arme....Nu prea vad ce ar cauta intr-un astfel de film, poate doar sa-l strice.
Eustake pe 3 martie 2014 12:55
In benzile desenate SpiderMan se alatura Razbunatorilor in diverse ocazii
FeaR pe 4 martie 2014 09:25
Macar Hawk are arcul ala smecher. Si nu ma documentez la cererea unui user ca nu sunt atat de prost incat sa fiu condus de cineva ;) Bafta cu parerile tale
alexandru_popescu_emilian pe 3 martie 2014 12:08
daca jenanta de vaduva neagra sa descurcat si Hawkeye ..atunci cred k si spidey face fatza ...;)
Costirik pe 3 martie 2014 15:50
Jenanta exprimare!:)))
BRUMA pe 3 martie 2014 19:57
ma-ta are cratima :)
NmpN pe 3 martie 2014 15:52
Ar fi interesanta aparitia lui Spider-man in productie insa nu cu interpretarea lui Andrew Garfield .
Tyson_Kyd pe 4 martie 2014 20:25
Comentati aiurea . Pentru cei cativa fani care nu stiu nimic in legatura cu benzile desenate, tin sa-i anunt ca Black Widow si Hawkeye sunt printre membri fondatori ai grupului Avengers, iar Spider-man apare in Avengers prin legatura sa cu Fury si Captain America . Problema cea mai mare nu sunt producatorii, sunt actorii ! Lui Robert Downey Jr. ii expira contractul si sunt 100% sigur ca nu mai apare decat in The Avengers 2 si atat . Garfield joaca destul de bine, dar tot nu se compara cu Tobey Maguire si va arata ca un mascarici pe langa ceilalti actori/supereroi . In Hulk nu-mi pun speranta, Mark Ruffalo este al treilea actor care il interpreteaza, sunt sigur ca-l schimba . A doua mare problema este poveste care o introduc in film, apare Guardians of the Galaxy, iar dupa The Avengers 2, in 3 vor deja sa ii intercaleze . Nu are sens sa discutam aceste problem, sunt multe la numar si tot apar .
Tyson_Kyd pe 4 martie 2014 20:46
probleme*

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells