Spectacolul „Totul despre femei”: joi, 31 octombrie

de Cinemagia în 31 Oct 2019
Reprezentația face parte din proiectul „Totul despre femei pentru femei”, organizat de Asociația Arte dell’Anima

Spectacolul „Totul despre femei”, de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință, o producție a Teatrului Arte dell’Anima, se va juca joi, 31 octombrie, la Teatrul Arte dell'Anima din București, de la ora 19. Reprezentația face parte din proiectul „Totul despre femei pentru femei”, organizat de Asociația Arte dell’Anima.

Scopul proiectului este de a spori conștientizarea colectivă asupra situației femeilor supuse abuzurilor. Fondurile strânse vor fi donate către Asociația Necuvinte. Misiunea organizației Necuvinte este de a promova drepturile fundamentale ale omului, de a aduce justiție și schimbare socială, speranță și alternative în situații de criză tuturor persoanelor victime ale violenței în familie, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Proiectul „Totul despre femei pentru femei” va fi organizat în fiecare zi de miercuri a lunii noiembrie: 6, 13, 20 și 27 noiembrie, de la orele 19:00 la Teatrul Arte dell’Anima cu sediul în strada Făinari, nr. 17D. Proiectul se va încheia cu un al cincilea eveniment, ce va avea loc în data de 3 decembrie la Sala Media a Teatrului Național București.

La fiecare 2 zile, o femeie este ucisă în România din cauza violenței în familie. Este un fenomen grav, o problemă comunitară, socială şi de sănătate publică ce afectează în principal femeile (95% din totalul victimelor violenţei în familie sunt femei). La nivel mondial, între 40% şi 70% dintre femeile ucise sunt victime ale violenţei în familie.

Spectacolul „Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, alteori trist. Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră. „Totul despre femei” este o comedie romantică care te va pune pe gânduri. Trei actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce-și propune să schimbe perspective, să pună femeia într-o lumină realistă, vulnerabilă, umană. Bilete, pe mystage.ro

Pentru donații și sponsorizări pentru cauză, contactați Asociația Arte dell’Anima la 0733.060.033 sau prin e-mail la teatru@artedellanima.ro.

Alte știri din cinema

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells