Spectacolul pentru copii „Opriți timpul”, pe 7 și 8 decembrie

de Cinemagia în 3 Dec 2018
Spectacolul este și o cale prin care micii spectatori pot fi învățați de către adulții participanți la eveniment puterea generozității

Spectacolul de teatru pentru copii „Opriți timpul”, despre șansa pe care o primește protagonistul de a se descoperi și a deveni mai bun, semnat de regizoarea Camelia Popa, se joacă pe 7 și 8 decembrie, de la ora 19, la Conservatorul din București.

„Cine sunt eu?” este întrebarea la care personajul principal Costi își răspunde după ce trăiește aceeași zi de trei ori. „Spectacolul este o combinație furtunoasă între intervenția îngerilor, repetarea zilelor și identitățile false de pe Instagram”, spune scenarista Laura Dolis. „Sunt zile când ai impresia că timpul trece prea repede și nu reușești să termini taskurile? Parcă timpul se comprimă... Spectacolul de teatru Opriti timpul oferă o imagine pe care mulți dintre noi o proiectăm în anumite zile mai aglomerate. Timpul se oprește. Dar se oprește cu un scop: acela de a deveni mai buni, de a ne descoperi pe noi înșine”.

Actori sunt copiii din centrele de plasament Mia’s Children și The Door din București. Cu un puternic mesaj moralizatotr pentru copii, costume și scenografie semnate de Mădălina Udrescu, spectacolul este și o cale prin care micii spectatori pot fi învățați de către adulții participanți la eveniment puterea generozității: cu biletele vândute la spectacol copiii din cele două centre de plasament vor face o vacanță la ski. Donația este de 35 de lei.

Rezervări la 0745793046 (Laura) sau contact@haisaajutam.ro. Biletele se pot cumpăra și în seara spectacolului. Pagina FB oficială.

Exploreaza subiecte similare:

Camelia Popa

Alte știri din cinema

În pronunțare, spectacol cinematografic unic şi derutant

Doi actori, Dorotheea Petre și Toma Cuzin, portretizează cele două laturi scindate ale personajului principal

Trailer-ul lui Avengers: Endgame a doborât recordul de vizionări în 24 de ore

Pelicula, ce-i are la cârmă tot pe fraţii Anthony şi Joe Russo, se lansează în cinematografele noastre pe 3 mai

Aquaman, debut record în China, înaintea lansării în Statele Unite

Pelicula a obţinut aproape 94 milioane de dolari doar la box office-ul chinez

Moș Crăciun în misiune: idei năstrușnice și umor

Alain Chabat în rolul principal nu e moșul tipic bonom și rotofei în acest film pentru copii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells