Sneak peek nou episod din serialul Hannibal. Plus concurs poster cu autograf

de Cinemagia în 23 Iun 2014
Periculosul criminal în serie pregăteşte noi aventuri sângeroase

UPDATE CONCURS

Întrebarea „dr Lecter, din moment ce il considerati pe Will Graham amic, ce parte din el ati gati?” a fost desemnata castigatoarea concursului de către AXN. Multumim tuturor participanţilor, care ne-au trimis întrebări pe adresa de contact pentru Hannibal.

Apreciatul serial Hannibal, difuzat în fiecare luni seară de AXN, cu o reluare în fiecare seară de joi şi de duminică, continuă misterioasa investigaţie a agentului Jack Crawford, din ce în ce mai hotârât să descopere adevărata natură a lui Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen). Iată mai jos un sneak peek al episodului de luni seară, cu Michael Pitt în atenţie, în rolul lui Mason Verger, un pacient sadic al lui Lecter.

Totodată, pentru fanii serialului, continuăm - în parteneriat cu AXN - concursul cu afişe.

Unicul afiş Hannibal din România cu autograful lui Mads Mikkelsen a fost câştigat luni de către userul PLaurentzyu, dar concursul continuă, simultan cu difuzarea pe postul AXN a sezonului doi. Cel de-al treilea afiş din concurs este semnat de către actriţa Caroline Dhavernas, cel mai bun prieten al agentului special Will Graham.

Mai jos puteţi urmări un interviu atipic cu actriţa. Participarea la concurs se face prin postarea unui comentariu cu răspunsul la întrebarea „Dacă ai putea să îl întrebi pe Hannibal un singur lucru, care ar fi acela?”. Puteţi trimite comentariile voastre şi pe adresa contact@cinemagia.ro, cu titlul „Hannibal”. Luni, 30 iunie, anunţăm căştigătorul.

Exploreaza subiecte similare:

Laurence Fishburne, Michael Pitt, Mads Mikkelsen, Hannibal

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells