Hannibal, sezonul 2. Să aruncăm o privire asupra ep. 11! Plus nou concurs pentru fani

de Gloria Sauciuc în 16 Iun 2014
Joi, 19 iunie, de la miezul nopţii, episodul cu numărul 11 din bântuitorul sezon II al Hannibal va fi difuzat pe AXN, cu reluare duminică, 22 iunie, de la ora 23:05

UPDATE: PLaurentzyu este câştigătorul afişului Hannibal cu autograful actorului Mads Mikkelsen. Felicitări! 

 

Iată, din sneak peek-ul de mai jos, la ce vă puteţi aştepta de la noul episod. Nu uitaţi, luni, 23 iune, de la 23:00, continuă povestea. 

Producţia AXN Hannibal prezintă momentul de dinainte de Tăcerea mieilor. Dr. Hannibal Lecter jucat de Mads Mikkelsen este un psihiatru genial angajat la FBI. Misiunea lui: să-l ajute pe înzestratul psiholog criminalist Will Graham (Hugh Dancy), care era chinuit de abilitatea sa de a pătrunde în gândurile criminalilor în serie. Scene de cruzime grafică se întreţes cu o atmosferă tenebroasă, coşmarescă şi suprarealistă, dată de viziunile lui Will Graham (Hugh Dancy), plus criminali în serie excentrici. În cel de-al doilea sezon, Hannibal nu mai evoluează în umbra investigatorului FBI de geniu Will Graham, rolurile se inversează. Hannibal devine vioara întâi. Investigator FBI de ochii lumii şi canibal ca agendă secretă...

CONCURS

Unicul afiş Hannibal din România cu autograful lui Hugh Dancy a fost câştigat ieri de către userul raulk, dar concursul continuă - aşa încât răspundeţi la întrebarea „Ce scenă din primele două sezoane vi s-a părut cea mai violentă?”, pentru a câştiga singurul poster Hannibal din România cu autograful lui Mads Mikkelsen! Luni, 23 iunie, alegem cel mai bine argumentat comentariu.

Bonus interviu post-mortem

Exploreaza subiecte similare:

Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Hannibal

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 17 iunie 2014 13:43
Probabil nu cea mai violenta scena dar cea mai greu de privit,pentru mine,e scena din sezonul 2,episodul 12 numit Tome-Wan.SPOILER ALERT.In respectiva scena Mason Verger,interpretat excelent de Michael Pitt,dupa ce este drogat de Hannibal isi taie singur bucati din propria fata si ii hraneste pe cainii lui Will cu bucatiile respective.E o scena pe in care Michael Pitt arata a actor care ar merita o prezenta constanta in urmatorul sezon.Astept ca AXN sa ne bucure si anul viitor cu difuzarea sezonului 3.
LisAna89 pe 17 iunie 2014 20:42
Pentru mine cea mai memorabila crima este modul in care este ucisa Beverly Katz, sezonul 2 cred ca episodul 5 sau 6 , desi stiam ca nu are cum sa iasa invingatoare dintr-o lupta cu Hannibal. Mi s-a parut foarte ingenios modul in care a fost taiat corpul congelat si lasat anchetatorilor , precum si descoperirea lor ca i-au fost inlocuite anumite organe.
PLaurentzyu pe 20 iunie 2014 23:33
Deși sezonul 2 vine cu o serie de crime și mai variată, cea mai violentă scenă pare a rămâne cea din începutul episodului 5 al primului sezon. Vederea celor două persoane goale transformate în îngeri cu aripi de piele însângerate e șocantă, violentă, iar actul în sine e macabru, demn fie de un geniu fără suflet, fie de unul cu prea mult. Dar cât suflet să ai pentru a-ți modela marionetele într-un așa fel? Cât de mult să vrei a-i atrage atenția lui Dumnezeu astfel încât să nu-i accepți îngerii și să ți-i creezi tu, singur?

Violentă este și vibrația malefică simțită când Will încearcă să intre în mintea făptașului și se așează în pat, rămânând, pe ecran, încadrat de siluetele celor doi. Iar Beverly citând din Robert Frost (puțin mai târziu, când corpurile sunt analizate) face din experiența trăită un deliciu pentru iubitorii de poezie și psihologic: "Moartea face îngeri din noi toți și ne dă aripi acolo unde aveam umeri netezi ca ghearele corbului."

Dar violența acestui moment stă mai mult în ideea grotescă de o ingeniozitate nebunească decât în imaginea trupurilor dezbrăcate de piele care își depun rugăciunile pentru stăpânul păcătos pe care-l păzesc. Epic (ca tot serialul, de altfel)!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells