Și Jennifer Aniston critică „era Marvel”, care face starurile să se orienteze către seriale TV

de Cristina Grigore în 10 Oct 2019
După Martin Scorsese, și fostul star Friends arată cu degetul spre blockbusterele cu supereroi

Martin Scorsese declara recent că filmele Marvel „nu sunt cinema”, iar acum o altă celebritate de la Hollywood arată cu degetul spre cele mai de succes producții ale acestor ani.

Jennifer Aniston, a cărei stea strălucea puternic în Cetatea Filmului acum 20 de ani - urmați de ani din cariera actriței în care s-au mai adunat, după ultra popularul serial Friends, câteva succese cinematografice - a declarat într-un interviu acordat publicației Variety că aceste blockbustere cu supereroi, produse în exces în ultima vreme, sunt motivul pentru care oportunitățile unor staruri de talia sa sunt mult diminuate. Fără prea multe ocazii cinematografice disponibile, Aniston s-a reorientat către serialele TV - va apărea într-o producție pentru Apple TV+ intitulată The Morning Show.

„Haideți să readucem în săli filme ca Terms of Endearment. Sau ca Heaven Can Wait, Young Frankenstein, Blazing Saddles, Goodbye Girl!”, cere Jennifer Aniston

„Abia în ultimii ani au explodat aceste servicii de streaming, cu multe producții de calitate, și am început să mă gândesc că unele sunt chiar mai bune decât ce am făcut eu. Apoi, când vezi ce ai la dispoziție pe partea cinematografică, zonă în care oportunitățile se restrâng din ce în ce mai mult pentru că există aceste filme Marvel mari... Sau lucruri pentru care nu se apealeză la mine, sau pentru care nu mă atrage ideea de a juca în fața unui ecran verde... ”, a explicat Aniston.

Actrița a mai spus că duce dorul filmelor originale, de buget mediu, precum comediile romantice din perioada Meg Ryan, sau peliculele în care chiar ea, Jennifer, a jucat.

„Totul s-a schimbat foarte mult. Cred că ne-ar plăcea la nebunie dacă ar reveni era Meg Ryan! Ar fi pur si simplu minunat, cred eu, să intri într-un cinematograf și să te relaxezi la un astfel de film. După mine, este nevoie de o reînviere a acelei perioade. Haideți să readucem în săli filme ca Terms of Endearment. Sau ca Heaven Can Wait, Young Frankenstein, Blazing Saddles, Goodbye Girl”, a mai adăugat ea.

Întrebată și dacă există vreo șansă să se facă un film Friends, Aniston a ținut să menționeze că, deși ea și foștii săi colegi de serial ar dori acest lucru (iar fanii o cer cu insistență), este un proiect imposibil din cauza producătorilor, care, cel mai probabil, nu cred că ar putea fi găsită o formulă de succes pentru o astfel de reuniune pe marele ecran.

Între timp, Jennifer Aniston va putea fi văzută în The Morning Show (cu lansarea pe 1 noiembrie), în care joacă alături de Reese Witherspoon și Steve Carell

Exploreaza subiecte similare:

Martin Scorsese, Jennifer Aniston, Friends, The Morning Show, Meg Ryan, Terms of Endearment, Heaven Can Wait, Blazing Saddles, The Goodbye Girl, Reese Witherspoon, Steve Carell

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 11 octombrie 2019 01:36
Jennifer Aniston a facut un singur rol memorabil in Friends, si cu toate astea a crescut in ochii mei.ca oricine care critica mizeriile cu supereroi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells