Sharon Stone spune că producătorul îi sugerase să aibă relații intime cu colegul de platou pentru „o chimie mai bună”

de Marina Florea în 22 Mar 2021
Cartea autobiografică „The Beauty of Living Twice”, scrisă de actriță, se va lansa pe 30 martie în SUA

Sharon Stone niciodată nu a avut zile ușoare cu birocrația de la Hollywood. Ca star debutant în filmul lui Paul Verhoeven Basic Instinct, Stone a fost accelerată de la poziția de actriță promițătoare dar nerealizată, cu o pleiadă de eșecuri, într-un sex simbol care întruchipa, prin rolul asasinei în serie Catherine Tramell, obsesia nesfârșită a Americii legată de sex și de violență, scrie Avclub.com.

Stone descoperea la prima proiecție a filmului că regizorul (Paul Verhoeven) o mințise atunci când o asigurase că obiectivul camerei nu îi surprinsese părțile intime - informația apare în cartea „The Beauty of Living Twice”, ce urmează să fie lansată de Stone pe 30 martie.

În mijlocul mai multor regizori din Hollywood cu care urmărise împreună rușinoasa proiecție, Stone a făcut ceea ce ar face mulți dintre noi: „am mers pe platoul de filmare, i-am tras lui Paul o palmă peste față, m-am urcat în mașină și mi-am sunat avocatul.”

Stone continuă cu rememorarea unei decizii dificile de la momentul respectiv - ceva la care niciun bărbat actor nu s-ar fi gândit.

„Dacă eu aș fi fost regizorul? Dacă eu aș fi tras dubla respectivă? Dacă aș fi tras-o cu intenție? Sau fără intenție? Dacă s-a întâmplat pur și simplu? Erau multe aspecte de luat în considerare. Știam ce fac. Doamne, am luptat pentru rol, și în tot acest timp, numai acest regizor m-a susținut. Trebuia să fiu obiectivă... Așa că m-am tot gândit și am permis scena în film. De ce? Pentru că era corect așa pentru film și pentru personaj. Și pentru că, de fapt, eu am filmat-o. Apropo, probabil nu vă mai amintiți, dar numele meu nu apărea pe poster lângă Michael Douglas”.

Stone este la fel de sinceră despre multe, multe alte momente din carieră atunci când bărbații au luat-o de sus, s-au folosit de ea, sau au încurajat-o să treacă de limitele decenței în anumite situații. Iată ce i s-a întâmplat cu un producător de filme pe care îl păstrează anonim, extrasul din carte fiind publicat de Vanity Fair:

„Un producător m-a invitat la el în birou, unde avea o cutie cu bomboane de ciocolată ținute sub braț cu capacul deschis. A început să se plimbe prin birou, bilele căzându-i din cutie și rostogolindu-se pe parchet în timp ce îmi explica de ce ar trebui să mi-o trag cu colegul de platou pentru ca să avem chimie. Că el, în tinerețe, făcuse dragoste cu Ava Gardner și a fost grozav. Acum simplul gând pervers că el s-ar fi aflat cu Ava Gardner în aceeași cameră îmi făcea greață. Mi-am dat seama că și actrița trebuise să-l suporte și să se prefacă atrasă. Urmăream cum se rostogolesc pe podea bilele de ciocolată, gândindu-mă: Voi ați vrut pe actorul ăsta deși nu era în stare să aibă o dublă ca lumea... Acum credeți că dacă mă culc cu el, va deveni un actor strălucit? Nimeni nu e așa de bun în pat. Am simțit că pur și simplu trebuia un alt actor mai talentat, unul care să poată juca o scenă și să țină minte replicile. Le-am spus să se care și să mă lase în pace. Așa a trebuit”.

O relatare captivantă, cu elemente dizgrațioase, de la o actriță care a petrecut decenii în perioada de dinaintea mișcării #MeToo. Cartea autobiografică The Beauty of Living Twice, scrisă de actriță, se va lansa la finalul acestei luni.

 

Exploreaza subiecte similare:

Sharon Stone, Basic Instinct

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells