Serialul The Last of US: două nume mari din Urzeala Tronurilor joacă în rolurile principale

de Marina Florea în 12 Feb 2021
Îi avem pe Ellie și pe Joel

Serialul The Last of Us prinde formă, devenind una dintre cele mai importante producții pentru HBO. Acum, avem și două nume de actori, scrie shortlist.com.

Citeşte despre alte şase ecranizări după jocuri extrem de populare.

Povestea lui Joel și a lui Ellie este principalul fir narativ pentru The Last of US, inspirat de seria de jocuri video Naughty Dog. Este vorba despre supraviețuitorii unei apocalipse zombie care încearcă să își refacă viețile într-o America distrusă, luptând cu niște creaturi care aduc cu zombie, infectați de fungi mutanți. În joc, Joel și Ellie erau personificați de către Troy Baker și Ashley Johnson, dar în serial aceștia vor fi jucați de alți actori cunoscuți.

După The Hollywood Reporter, așa cum confirmă și creatorul serialului Neil Druckmann pe Twitter, Ellie va fi jucată de Bella Ramsey. Ea juca rolul Lyannei Mormont în Urzeala Tronurilor și aduce spiritul de luptă necesar serialului. Joel, în schimb, este jucat de către Pedro Pascal, cel care îl jucase pe Oberyn Martell. Deși joacă în paralel și în Mandalorianul, Pascal va putea juca în ambele producții, mai ales că rolul din Mandalorianul este mai mult un rol de voce.

The Last of Us este adaptat de către creatorul seriei Chernobyl Craig Mazin, care semnează scenariul alături de Druckmann, și va avea regia semnată de către Kantemir Balagov.

Exploreaza subiecte similare:

Bella Ramsey, Pedro Pascal

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ddman pe 12 februarie 2021 11:44
Care nume mari? Da, Pascal este pe val acum, dar in Urzeala Tronurilor are un rol minor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells