Serialul Game of Thrones s-ar putea încheia cu un film de buget mare

de Cristina Grigore în 21 Mar 2014
Ideea aparține autorului seriei de cărți ce a stat la baza serialului, George R.R. Martin

Dacă ținem cont de succesul romanelor lui George R.R. Martin, dar și al serialului realizat după acestea, Game of Thrones, ideea realizării unei producții cinematografice inspirate de acestea nu e una surprinzătoare. Cel care a venit cu propunerea de a face un film Game of Thrones este chiar R.R. Martin, care și-a dezvoltat ideea într-un interviu recent acordat TheHollywoodReporter.com, cu ocazia premierei celui de-al patrulea sezon al serialului.

Autorul a vorbit despre o posibilă producție cinematografică luând în considerare acțiunea de proporții din romanele sale, dar și eventualul, dar încă necunoscutul final al serialului.

,,Vom merge cu serialul timp de șapte ani? De opt? De 10 ani?.  În noile volume ramificațiile poveștii se extind încontinuu. S-ar putea să fie nevoie de un lungmetraj pentru a pune punct acțiunii tot mai sporite, ceva de buget mare, în jur de 100 de milioane de dolari pentru două ore de vizionare. Dragonii aceia se fac foarte mari, să știți.”, a explicat Martin.

O altă variantă luată în considerare de autor a fost însă și cea a adaptării celor trei romane prequel, intitulate Tale of Dunk and Egg, a căror acțiune se desfășoară în Westeros cu 90 de ani înainte de evenimentele descrise în Game of Thrones.

Cel de-al patrulea sezon al serialului difuzat de HBO va avea premiera pe 6 aprilie.

 

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
NmpN pe 21 martie 2014 15:13
Ar fi interesant . Dar sa faca mai multe sezoane si un pic mai lungi , nu doar cate 10 episoade.
legolas05 pe 21 martie 2014 18:24
Mi-ar place sa vad un astfel de film la cinema,foarte buna ideea,insa avem de asteptat inca cativa ani buni.
alex_il_fenomeno pe 30 aprilie 2014 15:13
Ar fi o idee, fructificata in trecut de alte seriale renumite.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells