Seara filmului românesc și cu actori români în filme americane, vineri, pe micul ecran

de Cinemagia în 8 Mai 2020
Secretul fericirii (Pro Cinema, 22:30), Asfalt Tango (Prima TV, 01:00), Siberia (HBO, 01:20), cu Ana Ularu și... Keanu Reeves, diseară

Planuri machiavelice, moravurile anilor 1990 în România post-decembristă și un film american, dar cu românca Ana Ularu cap de afiș, alături de... Keanu Reeves, e ceea ce ne propun televiziunile pentru petrecerea timpului liber vineri seara. Iată, așadar, o trecere în revistă a unora dintre cele mai atractive filme difuzate seara aceasta, oferta integrală de filme și seriale a următoarelor șapte zile putând fi consultată la rubricile dedicate de pe Cinemagia.

Secretul fericirii este despre prietenia dintre trei oameni, ce devine din ce în ce mai disconfortantă, ducând până la ruptură, totul la o masă de discuții... amiabile. Dorințe ireverențioase, twisturi șocante, dezvăluri ce au puterea să distrugă vieți ca un taifun... Spectatorul e pus pe piste false, surprins de la un moment la altul, trece prin emoții contrare vizavi de personajul central, Toma (Vlad Zamfirescu), pe care - pentru început - îl privește cu condescendență, ridicând o sprânceana pentru propunerea șocantă pe care o face celui mai bun prieten și soției, apoi e milă, după care spectatorul va fi contrariat, din nou șocat și în final victimă colaterală (prin raport cu celelalte două personaje, victime directe) ale unui plan... machiavelic.

Asfalt Tango, programat de Prima TV după miezul nopții, este al doilea film din cariera lui Nae Caranfil, despre un grup de frumoase românce care pornesc cu autocarul, împreună cu un impresar dubios (Florin Călinescu) şi o cinică femeie de afaceri din Franţa (celebra Charlotte Rampling) spre Paris, unde visează la o carieră la limita dintre lumea artistică şi cea a prostituţiei. Suntem în anii '90, iar Asfalt Tango explorează cu aplomb moravurile vremii, urmărind cum soţul uneia dintre fete (Mircea Diaconu) este gata de orice pentru a-şi readuce consoarta în ţară şi pe calea cea bună.

Ana Ularu și Keanu Reeves interpretează personajele principale din Siberia, thrillerul despre un comerciant american de diamante (Reeves) și femeia pe care o iubește (Ularu), prinși în jocul mortal dintre un cumpărător de diamante și serviciul federal de informații. În centrul acțiunii din filmul Siberia, programat de HBO după miezul nopții, se află Lucas Hill (Keanu Reeves), un comerciant de diamante american.

Odată ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, pornește pe urmele acestuia, în Rusia, având drept paravan vânzarea unor diamante rare, de origine îndoielnică. Este vrăjit, însă, de proprietara unei cafenele rusești din Siberia, Katya (Ularu). Pe măsură ce pasiunea dintre ei devine mai aprinsă, se complică lucrurile și în lumea înșelătoare a traficului de diamante. Ciocnirea celor două lumi îl aduce pe erou într-o situație fără ieșire.

Exploreaza subiecte similare:

Siberia , Ana Ularu, Vlad Zamfirescu, Keanu Reeves, Nae Caranfil, Asfalt Tango, Secretul fericirii, Recomandări TV

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells