Scenaristul lui Man of Steel vrea să refacă Green Lantern

de Cristina Grigore în 4 Apr 2014
David Goyer este interesat de proiect datorită lumii extraterestre pe care o poate crea

David S. Goyer a imaginat scenariile unora dintre cele mai de succes filme cu supereroi ale Warner Bros., printre care trilogia The Dark Knight și Man of Steel. El este acum hotărât să refacă unul dintre filmele mai puțin apreciate ale companiei, Green Lantern.

Goyer a explicat pentru Variety.com că Green Lantern i se pare un proiect interesant datorită lumii extraterestre pe care o poate crea. ,,Mi-ar plăcea foarte mult să mă ocup de Green Lantern. Am ținut foarte mult să prezint Krypton drept un adevărat tărâm extraterestru. Este unul din lucrurile pe care am ținut să le fac încă de la începutul proiectului. În centrul său, povestea lui Superman a fost dintotdeauna o poveste SF. Am vrut foarte mult să mă implic în așa ceva, la fel și Nolan și Snyder, și m-am bucurat foarte mult că am avut ocazia să o fac”, a declarat scenaristul.

Green Lantern a fost lansat în 2011, cu Ryan Reynolds în rol central. Bugetul filmului a fost de aproximativ 200 de milioane de dolari, însă încasările internaționale abia dacă au ajuns la 220 de milioane.

Într-un interviu recent acordat de președintele Warner, Kevin Tsujihara, acesta a menționat că studiourile au în lucru o nouă franciză cu supereroi, posibil Justice League, o șansă de a-l readuce astfel pe marele ecran, pe Green Lantern.

Exploreaza subiecte similare:

Man of Steel, David S. Goyer, The Dark Knight, Green Lantern, Ryan Reynolds

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 4 aprilie 2014 10:22
Nu, nu, Goyer nu a scris The Dark Knight, el era doar adviser pe-acolo, un om care contribuia si el cu niste idei, dar el singur nu e capabil sa faca niste filme atat de bune ca trilogia aia. De-aici au si aparut problemele din Man of Steel. Oricum, el nu e capabil sa controleze situatia in ce priveste UN FILM!! Superman vs Batman si acum se gandeste la nu stiu cate altele???
Phantom_sub pe 4 aprilie 2014 11:20
http://www.imdb.com/title/tt0468569/fullcredits?ref_=tt_ov_wr#writers
Directed by
Christopher Nolan
Writing Credits (WGA)
Jonathan Nolan ... (screenplay) and
Christopher Nolan ... (screenplay)

Christopher Nolan ... (story) &
David S. Goyer ... (story)

Bob Kane ... (characters)

xerses pe 4 aprilie 2014 11:25
E bine cand se mai da o sansa...Poate de data aceasta va fi cu mai mult noroc.
cristi23 pe 4 aprilie 2014 12:06
la green lantern trebuie schimari majore......e nevoie de un scenarist bun..........david s goyer mi se pare omul potrivit pentru asta........sa vedem ce va fi pe viitor.....
raulk pe 4 aprilie 2014 12:19
Dar de ce nu fac un film despre Sageata Verde.Urmaresc serialul Arrow care are mare success si daca o sa il aduca si pe marele ecran sunt sigur ca vor face o figura buna,mai ales daca actorul din serial,Stephen Amell,va juca si in film.Sau macar ar fi ceva daca ar aparea in viitorul Justice League.
Cravan pe 4 aprilie 2014 15:46
Warner Bros. a vrut de foarte mult timp sa faca un film Justice League, asa ca sau gandit ca ar fi mai profitabil sa prezinte povestea unora dintre personaj inaite sa le introduca in film, pentru personajele ca Batman, Green Lantern si Superman au ales sa le spuna povestea prin intermediul film-ului , iar pentru Green Arrow si The Flash au ales serialele tv ca sa mai starneasca interesul fanilor pentru vitoarele proiecte DC, probabil ca alti membri din JL ca Aquaman,Martian Manhunter,Wonder Women vor fi prezentati pe parcurs.
GallaxyCreator pe 5 aprilie 2014 02:41
Serialul Agents of SHIELD se bazeaza pe succesul colosal al filmelor din acelasi univers, insa Coulson este ancora constanta ce leaga serialul de filme. Serialul exista ca sa atraga rating si pe segmentul TV, odata ce Marvel s-a bucurat de sute de milioane profit la box office, ceea ce certifica faptul ca personaje dintr-un film [sau filme] pot ajunge in seriale contextuale cu filmele [la TV]. insa invers este imposibil decat daca serialul are atat buget mare, cat si rating pe masura, deci, chiar daca personajele gen Green Arrow sau Flash vor aparea in JL, cu siguranta nu vor fi aceeasi actori.. Cu toate astea singura cale ca un actor ce interpretaza un anumit personaj in vreun serial sa ajunga la box office intr-un film omonim sau contextual, este ca filmul acela sa fie o continuare a seriei.
Phantom_sub pe 4 aprilie 2014 16:35
http://collider.com/flash-movie-news-2016-justice-league-2017/
P.J. pe 5 aprilie 2014 20:18
S-a anuntat recent pe un site ca va exista o legatura intre Arrow si Flash si Batman si Superman.Personajul Nightwing o sa apara in Arrow la un moment dat si apoi in Batman Vs. Superman sau Wonder Woman.Deci chiar daca Flash si Arcasul nu vor face parte din Justice League (cu toate ca e putin probabil) ei fac parte oricum din acelasi univers :)
alex_il_fenomeno pe 18 august 2014 16:22
Sa ii uram succes, va avea nevoie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells