Șapte filme pot fi văzute vara aceasta în formatele IMAX și 4DX

de Cinemagia în 23 Iun 2016
În România există săli IMAX la AFI Palace Cotroceni din Bucureşti și Shopping City Timişoara

Now You See Me: Jaful Perfect 2”, „Ziua Independenţei: Renaşterea”, „Legenda lui Tarzan”, „Vânătorii de fantome” și „Star Trek: Dincolo de infinit” sunt doar câteva dintre filmele care se vor proiecta în România vara aceasta și în formatele IMAX și 4DX.

În România există săli IMAX la AFI Palace Cotroceni din Bucureşti și Shopping City Timişoara, iar săli 4DX în Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa şi Shopping City Timişoara.

Rezervă-ţi locul la spectacolul oferit de cei patru iluzionişti în „Now You See Me: Jaful Perfect 2”

Cei patru maeştri (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi Lizzy Caplan) se întorc cu o nouă aventură formidabilă. Ei sunt recrutaţi de un geniu în tehnologie, Walter Mabry (Daniel Radcliffe), pentru cel mai mare jaf al lor. După ce au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă pentru a-l demasca pe cel care se află în spatele acţiunii, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel.

Trăieşte experienţa cinematografică totală din „Ziua Independenţei: Renaşterea”, din 24 iunie

La două decenii după prima invazie de Ziua Independenţei, Pământul se confruntă cu o nouă ameninţare extraterestră. Folosind tehnologiile extraterestre recuperate, naţiunile de pe Pământ au creat un program imens de apărare. Însă va fi noua formă de apărare a omenirii suficientă?

Urmăreşte povestea epică din jungla africană în „Legenda lui Tarzan”, din 8 iulie

După mulţi ani, Tarzan (Alexander Skarsgard), obişnuit acum cu viaţa din Londra, este trimis ca emisar al Parlamentului la fosta lui casă din jungla africană pentru a investiga activităţile desfăşurate în zonă de o companie minieră.

Explorează spaţiul cosmic, într-o nouă aventură „Star Trek: Dincolo de infinit”, din 22 iulie

Echipajul Enterprise are de înfruntat o nouă aventură în cele mai îndepărtate colţuri ale spaţiului cosmic, unde se confruntă cu noi încercări. Lui Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho şi Anton Yelchin li se alătură Sofia Boutella şi Idris Elba.

Salvează lumea alături de „Vânătorii de fantome”,  din 29 iulie

La 30 de ani după ce vânătorii de fantome au luat lumea cu asalt, aceştia îşi fac revenirea mult aşteptată. Cei mai amuzanţi actori, printre care Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth, s-au reunit pentru a salva lumea.

Alătură-te „Ţestoaselor Ninja” într-o nouă luptă, în format 4DX, deja în programul sălii

Ţestoasele Ninja se întorc în cinematografe pentru a se lupta cu inamici şi mai puternici. După ce superticălosul Shredder îşi uneşte forţele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman, dar şi cu Bebop şi Rocksteady, pentru a pune în mişcare un plan diabolic de dominaţie mondială, Ţestoasele se trezesc faţă în faţă cu un rău şi mai mare: faimosul Krang. De partea lui Michelangelo, Donatello, Leonardo sunt şi April O’Neil (Megan Fox) şi Vern Fenwick (Will Arnett), dar şi justiţiarul Casey Jones (Stephen Amell). Alătură-te şi tu Ţestoaselor într-o nouă ecranizare spectaculoasă a clasicei poveşti, în format 4DX.

Urmăreşte lupta care zguduie planeta Azeroth în „Warcraft: Începutul”, deja în programul cinematografelor

Tărâmul paşnic din Azeroth se află la un pas de război atunci când omenirea se confruntă cu cei mai de temut invadatori: orcile războinice pregătite să colonizeze o altă planetă. În timp ce un portal care face legătura între cele două lumi se deschide, o armată se confruntă cu distrugerea, iar cealaltă cu dispariţia.

Cele șapte filme vor fi disponibile în următoarele formate:

Ţestoasele Ninja 2” (premiera pe 3 iunie) – 4DX 3D, 3D
„Warcraft: Începutul” (premiera pe 10 iunie) – IMAX 3D, 3D
„Now You See Me: Jaful Perfect 2” (premiera pe 15 iunie)  – 4DX 2D, 2D
 „Ziua Independenţei: Renaşterea” (în avanpremieră din 24 iunie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D
„Legenda lui Tarzan” (premiera pe 8 iulie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D
„Star Trek: Dincolo de infinit” (premiera pe 22 iulie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D
„Vânătorii de fantome” (premiera pe 29 iulie) – IMAX 3D, 3D

 

 

 

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Now You See Me 2, The Legend of Tarzan, Ghostbusters, Star Trek Beyond, Independence Day: Resurgence, Warcraft, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells