S-a lansat trailerul pentru cel de-al treilea sezon al serialului Sex Education

7 Sep 2021
Sezonul se lansează pe 17 septembrie

Trailerul pentru cel de-al treilea sezon al serialului Sex Education a fost dat publicității, iar ce promite noul sezon - așa cum înțelegem din trailer - e o nouă explorare sensibilă şi relevantă a problemelor adolescenţei, nu fără a prezenta fără inhibiție viața amoroasă a personajelor.

Cinemagia a îndrăgit acest serial care arată cât de complexă este adolescenţa şi cât de complicate şi dificile (uneori amuzante) pot fi experienţele elevilor de liceu. Sezonul 3 se lansează pe 17 septembrie, pe platforma Netflix.

În acest nou an școlar, Otis are parte de experiențe sexuale ocazionale, Eric și Adam au, oficial, o relație, iar Jean așteaptă un copil. Hope, noua directoare a școlii (interpretată de Jemima Kirke), încearcă să readucă spiritul excelenței la Moordale, Aimee descoperă feminismul, Jackson se îndrăgostește și încă mai plutește în aer amenințarea unui mesaj vocal rătăcit. Pregătește-te pentru angajamente, fenomene bizare, prăjituri care amintesc de organele sexuale și pentru mult mai multe momente cu doamna Groff.

Printre noii actori ai acestui sezon se numără Jason Isaacs care îl interpretează pe Peter Groff, fratele mai mare al domnului Groff, mai de succes, dar nu foarte modest; artistul și compozitorul, Dua Saleh, care se alătură distribuției în rolul de debut, interpretând personajul Cal, primul/prima student/a nonbinar/ă de la Moordale; și Indra Ové, care o interpretează pe Anna, mama adoptivă a lui Elsie.

Serialul îi are în distribuție pe Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar și Jim Howick. Seria este creată și scrisă de Laurie Nunn și produsă de Eleven.

Colaj foto: ScreenRant

       

Exploreaza subiecte similare:

Sex Education , Jemima Kirke, Jason Isaacs, Dua Saleh, Indra Ové, Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar, Jim Howick, Laurie Nunn

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells