Rolul lui Arnold Schwarzenegger în Terminator 6 al lui James Cameron a fost dezvăluit

de Gloria Sauciuc în 13 Aug 2017
„Mi-a trecut prin cap că trebuie să existe un prototip. Trebuie să fie cineva de la care s-ar fi recoltat inițial ADN-ul, iar apoi din el au crescut ceilalți Terminatori...”, a spus Cameron

Cel mai probabil Terminator: Genisys a îndepărtat interesul publicului faţă de seria de filme cu celebrul personaj, însă James Cameron speră să schimbe situaţia dezvăluind, acum, rolul neașteptat pe care l-a gândit pentru Arnold Schwarzenegger.

Terminator a ajuns la o popularitate slabă comparativ cu primele filme. Cu toate astea, James Cameron, care lucrează în paralel la alte patru filme din seria Avatar, speră să producă un al șaselea film Terminator, la care Tim Miller ar urma să semneze regia. Ar putea el readuce seria de filme pe linia de plutire? Rămâne de văzut.

Acum, că este publică prezența lui Schwarzenegger în film, trebuie să vedem de ce T-800 arată așa cum arată: „Mi-a trecut prin cap că trebuie să existe un prototip. Trebuie să fie cineva de la care s-ar fi recoltat inițial ADN-ul, iar apoi din el au crescut ceilalți Terminatori... posibil o persoană în carne și oase, cel puțin la un moment dat. Acum, întrebarea este, oare acea persoană juca un rol în cadrul rețelei Skynet și dacă da, de ce l-au ales pe acela (jucat de Arnold Schwarzenegger )? Sau a existat un întreg pachet de Terminatori, iar unul care se întâmpla să fie Arnold a fost ales de către centrul de călătorii în timp, dar mai existau și alții? Ne-am întrebat toate aceste lucruri dar nu a exista un răspuns... așa că stați pe poziții!”, a spus Cameron.

Acest aspect a fost pentru prima oară surprins într-o scenă din Terminator 3, deși nu pare la prima vedere premisa ideală pentru un film. James Cameron a lăudat de altfel Terminator: Genisys - un film care mai mult a eșuat în încercarea de a readuce seria în atenția publicului - așa că viziunea lui este discutabilă, mai ales că nu e clară necesitatea unui prequel la acțiunea din Terminator.

Vă bucură ideea de a-l vedea din nou pe Arnie, de data asta în rolul lui T-800? Oare grafica generată de computer îl va face să arate mai tânăr? Va fi un sequel sau altceva? Vom afla în următorii ani.

Exploreaza subiecte similare:

Terminator: Genisys, Arnold Schwarzenegger, James Cameron, Tim Miller

Alte știri din cinema

Prințesa Lebădă: Sub acoperire regală - prinţi, prinţese şi gadgeturi

Animaţia intrată pe 20 octombrie în cinematografele noastre propune celor mici o aventură captivantă

Din Blade Runner 2049, în sequel-ul lui The Girl With the Dragon Tattoo

Actriţa Sylvia Hoeks va fi fi sora geamănă a lui Lisbeth Salander în The Girl in the Spider’s Web

Tom Hardy versus Scott Eastwood. Cine va fi noul Wolverine?

Hugh Jackman şi-a luat rămas bun de la celebrul personaj - se caută înlocuitorul potrivit

Recrearea lui Rachel din Blade Runner, ultima generaţie de efecte speciale de la Hollywood

Atenţie, articolul conţine un spoiler major

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 13 august 2017 12:33
De abia astept, Terminator Genisys e fost un film bun si a generat 400 milioane la box office nu inteleg de ce spun toti ca a fost un esec.
makomomo pe 13 august 2017 15:27
Si mie mi-a placut Genisys a fost foarte bun, de unde atatea critici??
cosmin742000 pe 14 august 2017 08:44
Nu se mai termina nici mizeria asta de franciza??

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback