Advertisement Advertisement

Robin Hood, cel mai urmărit film din weekend în România

de Cinemagia în 11 Dec 2018
Robin din Loxley este interpretat de Taron Egerton

Noua aventură Robin Hood, cu Taron Egerton şi Jamie Foxx în rolurile principale, conduce detaşat în clasamentul box office-ului românesc al weekendului, după ce filmul a fost vizionat în primele sale zile pe marile ecrane de 36.961 spectatori şi a generat încasări în valoare de 767.995 lei, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Despre această reinterpretare a legendarului personaj, actorul Taron Egerton spune că a rămas cu un puternic sentiment că personajul său, Robin Hood, este mult mai mult decât ceea ce ştie publicul despre el. În viziunea actorului principal, Robin Hood este un om aflat într-un permanent conflict, între viitorul sufletului său şi descoperirea propriului foc interior, a propriei îndemânări. „Pentru mine, Robin Hood este un personaj foarte pertinent în realitatea cotidiană a vremurilor noastre, aşa că pentru mine scenariul a fost deopotrivă emoţionant şi distractiv”, a declarat Egerton.

Robin din Loxley (Taron Egerton), un misionar care își pierde întreaga identitate din cauza războiului și camaradul sau Moorish (Jamie Foxx) plănuiesc împreună o revoltă fără precedent împotriva reprezentanților corupți ai coroanei britanice într-o acțiune amețitoare care îmbină confruntările epice cu o poveste de dragoste memorabilă.

Un blockbuster plin de acţiune, filmul Robin Hood este o producție Summit Entertainment și Appian Way/ Safehouse Pictures, în asociere cu Thunder Roads Films, care a avut premiera pe marile ecrane din țară pe 7 decembrie, fiind distribuit de Vertical Entertainment.

Exploreaza subiecte similare:

robin hood, Taron Egerton, Jamie Foxx

Alte știri din cinema

Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jason Momoa este ultimul dintre actorii celebri incluşi în distribuţia noului film Dune

Actorul din Aquaman şi Game of Thrones va fi unul dintre mentorii lui Paul Atreides

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 11 decembrie 2018 23:30
Dacă mergeai la Băneasa, era full la Sala Epika, și, probabil asta cam în fiecare sală mare.

Iar la Mortal Engines (cu toate că n-a făcut rău - 25.228 de spectatori), în Sala Ultra nu erau atât de mulți ca la Robin Hood. Deci oamenii au mers mai mult pt. cum se numește filmul. Că dacă ne bazăm pe calitate, Robin e vai de căpuțul lui.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells