Robert Patrick: „Scorpion este un centru de gândire, o instituție care găsește soluții”

6 Nov 2015
Din 6 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:05, pe canalul AXN

Ia aminte la echipa tocilarilor geniali din Scorpion: matematica poate rezolva probleme globale complexe sau poate chiar salva vieți. Bazată pe viața unui geniu al computer-elor, povestea din Scorpion o să ne țină cu sufletul la gură în această toamnă. Din 6 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:05.

AXN a pus la dispoziția cititorilor Cinemagia un interviu cu Robert Patrick, unul dintre protagoniști.

1. Introducere

Robert Patrick: Numele meu este Robert Patrick și interpretez rolul Cabe Gallo în serialul „Scorpion”.

2. Cum ai rezuma bazele de la care pornește serialul „Scorpion”?

Robert Patrick: „Scorpion este povestea unui tânăr genial care intră în atenția Guvernului din întâmplare; oficialii își dau imediat seama de strălucirea lui, acesta având un IQ de 197. În scurtă vreme devine un instrument râvnit, principalul atu al Guvernului.

3. Ce te-a atras la rolul Cabe Gallo din „Scorpion”?

Robert Patrick: E un personaj fascinant, pentru mine personal. Este un rol suculent, pentru că există atât de multe lucruri diferite pe atât de multe niveluri diferite, și asta doar la nivelul relației dintre mine și Elyes Gabel, interpretul rolului principal.

4. Mai multe despre atracția asupra rolului Cabe.

Robert Patrick: Am trăit fictive viața unui agent FBI. Am trăit fictive viața unui commandant militar, așa că am înțeles acele aspecte, dar lucrul care este chiar profund în acest caz, lucrul care a fost motivul real pentru a allege rolul a fost relația cu personajul O Brien.

5. Cum suntem introduși în viața lui în serialul „Scorpion”?

Robert Patrick: Episodul pilot este nemaipomenit pentru că te implică direct în acțiune. Îți dai seama că ai de-a face cu un om foarte inteligent. Care, fără prea mare greutate, intră în atenția Guvernului și este luat din sânul familiei sale într-un mod foarte violent și apoi boom, la primul caz, relația noastră deja se creează. Așa este situația, trebuie să îi faci față.

6. Ce este Scorpion?

Robert Patrick: Walter este aici, în L.A., cu echipa sa de minți strălucite, pe care le-a recrutat pentru compania lui, numită Scorpion. Scorpion este un centru de gândire, de fapt, un centru tehnologic, o instituție care găsește soluții.

7. Ce anume face ca Scorpion să fie interesant pentru publicul de astăzi?

Robert Patrick: Cred că este foarte legat de găsirea soluțiilor în timp util, vedem asta și la știri, și în viața obișnuită.

8. Care sunt avantajele filmării în Los Angeles?

Robert Patrick:  Cred că LA este un oraș frumos. Este un loc minunat pentru a filma. Reprezintă un fundal foarte bun pentru serial și este o bază de operațiuni la îndemână pentru producția noastră.

9. Cum ți s-a părut colaborarea cu producătorul executive și regizorul Justin Lin?

Robert Patrick: Am știut dintotdeauna că este un regizor excelent, dar nu știam nivelul la care apreciază jocul actoricesc. Și este un mare gânditor. Este profund, concentrate pe ce trebuie, este mereu prezent, este mereu între seturile de filmare, se gândește întruna la soluții. Îl vezi că vine cu o idée și nu este doar o idée vizuală, este și o idée despre personaj. Și  este foarte bine așa. Este un colaborator, ceea ce presupune că este foarte sigur pe el, încrezător în propriile abilități creative, dispus să asculte oamenii cu care lucrează.

10. De ce iubește publicul Scorpion?

Robert Patrick: Este sexy să fii inteligentși cred că tipii din serial sunt sexy în felul acesta. Cred că serialul îi face pe mulți să gândească în profunzime.

 

 

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells