Ridley Scott şi Tom Hardy vor adapta A Christmas Carol

de Cristina Grigore în 29 Nov 2017
Celebrul basm al lui Charles Dickens va deveni o trilogie cu lansarea în 2019

Poveştile lui Charles Dickens au intrat în atenţia lui Ridley Scott, scrie Hollywood.com, care a dat startul unui proiect din care mai fac parte Tom Hardy şi Steven Knight. Starul lui The Dark Knight Rises, regizorul lui Alien şi creatorul serialului Peaky Blinders au început lucrul la o trilogie a lui A Christmas Carol, ce va avea premiera în timpul sărbătorilor de iarnă din 2019.

Cei trei au lucrat împreună la serialul Taboo şi au în plan să mai ecranizeze şi alte povești ale lui Dickens.

„Mă bucur enorm că am ocazia să lucrez cu Ridley Scott, Steven Knight şi partenerii noştri de la BBC pentru această rară şi minunată oportunitate de a revizita şi readapta operele clasice ale lui Dickens”, a spus Hardy.

„A Christmas Carol este o piesă de teatru magică, fabuloasă, cu o ofertă atât de bogată pentru echipa noastră de creaţie – de la personaje, până la design. Sperăm să avem parte de multe momente amuzante şi complexe. Suntem nemaipomenit de norocoşi!”, a mai spus el.  

Exploreaza subiecte similare:

ridley scott, Tom Hardy, Steven Knight, The Dark Knight Rises, Alien, Peaky Blinders

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 29 noiembrie 2017 18:48
Adevărul este că tocmai asta mai ”lipsea” - o trilogie după ”A Christmas Carol”!?!... Doamne, câtă prostieeeeeee...
boghiu_andrei pe 29 noiembrie 2017 19:30
Chiar e interesant,dar nu stiu ce ai face intr-o trilogie.Unde e Tom Hardy e ceva bun.Si daca mai e si A Christmas Carol,atunci ,cu siguranta merita.
sctvlondontv pe 29 noiembrie 2017 23:59
poland
Dimz pe 30 noiembrie 2017 11:15
E senil rau nea Ridley.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells