Regizorul lui Aquaman explică de ce nu a fost lansat până acum un trailer al filmului

de Cristina Grigore în 27 Mar 2018
Aquaman se lansează în cinematografele noastre pe 21 decembrie

Filmările lui Aquaman (cu Jason Momoa în rol central) au fost încheiate în octombrie anul trecut, însă, până acum, nu a fost lansat şi un trailer al peliculei. Potrivit regizorului James Wan, există o explicaţie pentru acest lucru. Cineastul a răspuns pe Twitter şi zvonurilor potrivit cărora un teaser trailer ar urma să apară în acest week-end.

„De obicei, fac tot posibilul să evit discuţiile online despre viitoarele mele filme, în special zvonurile legate de acestea, însă trebuie să spun că acest teaser trailer despre care se vorbeşte nu este încă în plan. Şi nu pentru că împiedică cineva acest lucru sau din vreun alt motiv răutăcios. Pur şi simplu nu sunt pregătit să împart încă cu restul lumii ce s-a făcut până acum.”

Wan a arătat că mai este ceva de lucru la unele secvenţe şi că nu doreşte să lase nimic la voia întâmplării: „Acest film dă pe dinafară de efecte vizuale şi procesul este încet ca un gastropod marin. Da, până şi scenele pentru trailer durează o veşnicie şi refuz să vin cu orice ar putea fi considerat de calitate medie. Ştiu, pare că nu se mişcă nimic la suprafaţă, însă vă asigur, că, în interior, valurile sunt non-stop în mişcare”, a mai spus regizorul, menţionând, în glumă, că a inclus intenţionat exprimări cu trimiteri marine şi va continua să o facă în mesajele sale online legate de Aquaman.

Wan şi-a motivat, anterior, şi dorinţa de a sta la cârma acestei producţii: „Aquaman a cam fost luat în râs în lumea benzilor desenate, însă, pe măsură ce mă gândeam la acest personaj, îmi imaginam tot felul de moduri interesante în care poate fi adus pe marele ecran. Mi-am dat seama că pot face ceva grozav cu el.”

Aquaman se lansează în cinematografele noastre pe 21 decembrie. 

Exploreaza subiecte similare:

Aquaman, James Wan, Jason Momoa

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 28 martie 2018 01:10
Pentru ca inca nu au o idee despre ce vor sa faca cu DC universe..
ishmael pe 28 martie 2018 09:41
sper sa nu il cioparteasca si pe asta
boghiu_andrei pe 28 martie 2018 19:19
Speranta ne mai ramane..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells