Regizorul Alexandre Aja (Crawl) va semna regia horror-ului Elijah

de Marina Florea în 24 Nov 2020
Pe măsură ce în casă încep să se întâmple lucruri bizare, băiatul înțelege repede că sinistrul străin nu este de fapt salvatorul care pretinde că ar fi

Deadline anunță că regizorul Alexandre Aja (Piranha 3D, Crawl) a fost cooptat pentru regia lui Elijah, un horror realizat de Searchlight Pictures (Antlers, Ready or Not).

Conform sinopsisului, filmul „urmărește un băiețel care cheamă în casă pe un străin misterios, crezând că acesta ar putea fi cheia salvării mamei sale bolnave. Pe măsură ce în casă încep să se întâmple lucruri bizare, băiatul înțelege repede că sinistrul străin nu este de fapt salvatorul care pretinde că ar fi”.

Elijah este realizat după o idee de Cory Goodman (The Last Witch Hunter), care a semnat scenariul împreună cu Gregory Levasseur (Mirrors). David S. Goyer (Terminator: Dark Fate) semnează producția prin firma sa Phantom Four.

Aja se află, deocamdată, în faza de post-producție cu următorul său film, thriller-ul SF O2 în care joacă Melanie Laurent și Mathieu Amalric. Alte filme din palmaresul regizorului sunt The Hills Have Eyes, Horns și The 9th Life of Louis Drax.

Exploreaza subiecte similare:

Alexandre Aja, Cory Goodman, David S. Goyer, Crawl

Alte știri din cinema

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells