Recomandări TV: blockbustere pe micul ecran plus filme de referință

de Gloria Sauciuc în 8 Mai 2017
Rubricile Filme la TV și Seriale TV vă stau la dispozitie cu oferta integrală a canalelor de la noi

Ziua de luni este, așa cum v-am obișnuit, a Recomandărilor TV. Iată, așadar, o serie de filme pe care noi le vom urmări în următoarele seri ale acestei săptămâni. Desigur, oferta canalelor TV de la noi este mult mai variată în titluri și genuri. Nu ezitați să accesați Rubrica TV pentru oferta completă a posturilor de la noi.

Dramă. Sophie's Choice (1982)
luni, 8 mai, ora 20.30, Sundance Channel
Sophie (Meryl Streep), o catolică poloneză, este supraviețuitoarea lagărului de concentrare nazist de la Auschwitz. Aici și-a pierdut soțul, copiii, părinții. Sosit la New York pentru a scrie o carte, tânărul Stingo o întâlnește și se îndrăgostește de ea. Însă dragostea nu este mai puternică decât umbrele trecutului.

Mister. The Others
marţi, 9 mai, ora 00.45, Paramount Channel
Insula Jersey, 1945. Războiul s-a sfârşit, dar soţul lui Grace (Nicole Kidman) nu s-a mai întors de pe front. Singură într-o casă victoriană masivă si izolată, îsi creşte copiii în spirit sever religios. Ambii copii suferă de o boală ciudată: sensibilitate la lumină, asa că noii servitori sunt obligati să se supună unei reguli stricte: casa trebuie să stea în semiîntuneric; nici o uşă nu se va deschide înainte ca cealaltă să fie închisă. Însă, în curând, această regulă va fi încălcată. Grace, copiii, toti ceilalti dimprejur vor avea de înfruntat ceva teribi...

Horror. Oglinzi 2
miercuri, 10 mai, ora 22.30, ProCinema
Max Matheson (Nick Stahl) încearcă să revină la o viață normală după un accident traumatizant. Bărbatul se angajează paznic de noapte și începe să vadă chipul unei femei misterioase în oglinzile vitrinelor. În loc să își revină, Max are parte de experiențe din ce în ce mai terifiante.

SF. Marțianul
JOI, 11 mai, ora 17.40, HBO
În timpul unei misiuni cu echipaj uman pe Marte, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este presupus mort după o furtună puternică și lăsat în urmă de echipajul său. Dar Watney a supraviețuit și se trezește singur pe planeta ostilă, fără posibilitate de scăpare. Având la îndemână doar niște provizii sărăcăcioase, el trebuie să-și folosească ingeniozitatea, umorul și tăria de caracter pentru a supraviețui și a găsi o cale de a le semnaliza celor de pe Pământ că este în viață.

Supereroi. Power Rangers: Filmul
vineri, 12 mai, ora 18.30, Pro Cinema
Power Rangers rulează în cineatografele noastre iar filmul din 1995 poate fi urmărit pe micile ecrane.  Cei șase luptători numiți Power Rangers, aleși de Zordon, protectorul pământului, trebuie să îl înfrunte pe Ivan Ooze - o creatură galactică, dotată cu puteri imense.

Supereroi. Thor: Intunericul
duminică, 14 mai, ora 20.30, ProTV
Thor pornește într-o cursă de salvare a Pământului și a Celor Nouă Regate împotriva unui inamic hotărât să subordoneze întreg universul. Confruntat cu un dușman pe care nici măcar Odin și Asgard-ul nu-l pot opri, Thor trebuie să plece în cea mai periculoasă aventură de până acum, alături de Jane Foster.

Thriller SF. The Adjustment Bureau
duminică, 14 mai, ora 22.45, ProTV
Filmul îl prezintă pe David Norris (Matt Damon), un politician carismatic, căreia soarta i-a rezervat un loc în Senatul Statelor Unite ale Americii, cu șanse mari să devină președinte. Atunci când David se îndrăgostește de frumoasa Elise Sellas (Emilly Blunt) și se abate de la drumul său, vor interveni agenții de la The Adjustment Bureau pentru a-l împiedică pe tânărul politician să continue relația cu Elise. În cele din urmă, confruntat cu piedici extrem de greu de trecut, David va fi nevoit să aleagă între a renunța la carieră sau a rămâne împreună cu frumoasa Elise. 

Exploreaza subiecte similare:

Sophie's Choice, Meryl Streep, The Others, Nicole Kidman, Nick Stahl, The Martian, Matt Damon, Mighty Morphin Power Rangers: The Movie, Power Rangers, Thor: The Dark World, The Adjustment Bureau

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells