Recomandări timp liber: petreceri de Moş Nicolae, teatru şi concert caritabil Ştefan Stan

de Gloria Sauciuc în 6 Dec 2013
Biletul de intrare la concert este o jucărie!

Petrecerile de Moş Nicolae cu cadouri-surpriză şi reduceri la notele de plată se ţin în lanţ la cluburile din Bucureşti seara aceasta. E suficient să accesaţi secţiunea de „Petreceri” a rubricii „Timp liber” de pe Cinemagia pentru a alege cea mai tentantă ofertă pentru diseară.

Tot vineri seară, de la ora 19, la Sala Palatului, 55 de dansatori se vor desfăşura în spectacolul Fire of Anatolia. Muzică, strălucire, lumină, culoare, sute de costume elaborate vor creiona într-o cheie modernă folclorul şi dansul popular din toate regiunile Turciei.

Sâmbătă şi duminică, 7 şi 8 decembrie, Opera Naţională va fi gazda spectacolului de balet „La Sylphide”, de la ora 19. „La Sylphide” este unul dintre cele mai vechi și mai importante balete din istoria genului şi e pentru prima dată prezent în România, în montarea balerinului-coregraf de origine daneză Johan Kobborg. La Sylphide este povestea romantică a dorinţei nesecate a omului de a găsi dragostea adevărată. Atunci când o zână a pădurii îşi foloseşte puterile magice pentru a atrage un tânăr scoţian, în ajunul nunţii acestuia, se ridică întrebarea dacă iubirea ori dorinţa merită sacrificiul de sine.

Tot sâmbătă seara, Sala ArCuB găzduieşte de la ora 19 „Două poveşti de amor”, adică Ursul şi Cerere în căsătorie, scrise de A. P. Cehov. „Două poveşti de amor este un spectacol pentru marele public, cu respect cultural faţă de Cehov (…). Aşadar nu rataţi un spectacol first class, găzduit într-o sala nouă şi elegantă!”, spunea despre reprezentaţie Silviu Biriş. 

Duminică, 8 decembrie, Vocea României Ştefan Stan ţine un concert caritabil la Hard Rock Cafe, de la ora 19:00. Biletul de intrare este o jucărie! Jucăriile adunate vor fi donate copiilor din două centre de plasament bucureştene.

În weekend, pe Calea Moșilor la nr. 95, are loc şi o expoziţie cu vânzare „Le Port Roumaine. C'est Chic!”. Veți putea admira şi cumpăra bluze tradiționale pentru femei, copii și bărbați, sumane deosebite, fuste unicat, fote și valnice, rochii cu broderie vintage, bundițe din blană naturală de oaie, veste din lână, brâuri și multe alte piese, toate lucrate manual, specifice diferitelor regiuni etnografice ale țării.

Alte știri din cinema

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 21 ianuarie 2014 13:18
Mi se pare original biletul de la concertul lui Stefan Stan.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells