Recomandări timp liber 16-18 mai 2014

de Ştefan Dobroiu în 16 Mai 2014
Cele mai interesante spectacole, concerte şi petreceri

Am publicat pe site recomandările cinematografice ale weekendului (click AICI), dar posibilităţile de distracţie şi frumos sunt mult mai multe şi variate. Iată mai jos câteva dintre cele mai interesante spectacole, evenimente şi petreceri ale acestui sfârşit de săptămână.

Găseşti o listă aproape exhaustivă a evenimentelor organizate în secţiunea Timp Liber, adică AICI.

Noaptea muzeelor
Cu siguranţă unul dintre cele mai interesante, populare şi complexe evenimente organizate în România. Sâmbătă noaptea, peste 120 de muzee şi instituţii culturale îşi deschid porţile în 42 de localităţi din ţară. Cea de-a zecea ediţie a evenimentului vine şi cu trei circuite pentru public organizate în Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

Festivalul Turcesc
vineri-duminică, parcul Herăstrău
Intrarea dinspre piaţa Charles de Gaulle a parcului Herăstrău găzduieşte în acest weekend festivalul turcesc, o ocazie pentru iubitorii de bucătărie, artă şi cultură orientală să îşi îndrepte atenţia către meşteşugurile, dansurile, muzica şi bucătăria Turciei.

Expoziţie World Press Foto
Pavilion Piaţa Universităţii
Cele mai interesante, lăudate şi premiate fotografii realizate în cursul ultimului an sunt starurile expoziţiei World Press Photo, eveniment anual organizat în 50 de ţări şi vizitată de peste 3,5 milioane de persoane. Până la sfârşitul lunii ai ocazia să vezi 140 de imagini care au făcut istorie.

Petrecere Disco Fever
sâmbătă, Stuf Vama Veche, ora 21
Cele mai cunoscute şi dansabile hituri disco vor anima ringul de dans din Stuf Vama Veche sâmbătă noaptea, până în zori. Accesul este gratuit.

Operă La Traviata
sâmbătă, Opera Naţională, ora 19
Una dintre cele mai cunoscute opere ale lui Giuseppe Verdi are parte de o nouă punere în scenă la Opera Naţională din Bucureşti. Melomanii au ocazia să o vadă pe frumoasa Violetta îndrăgostindu-se de tânărul Alfredo. Spectacolul are două pauze.

Teatru O scrisoare pierdută
duminică, Teatrul de Comedie, ora 19, preţ bilet 44 de lei
Amatorii de teatru şi fanii lui Ion Luca Caragiale au ocazia de a-l vedea pe Marcel Iureş într-un rol comic în această nouă adaptare după populara piesă. Actorul îl interpretează pe Caţavencu, regizor este Alexandru Dabija, iar de decoruri s-a ocupat Puiu Antemir.

Exploreaza subiecte similare:

Marcel Iureş

Alte știri din cinema

A fost găsită actrița care să o întrupeze pe Red Sonja!

Probabil cea mai celebră apariţie a personajului este când a fost întrupat de Brigitte Nielsen în filmul din 1985, alături de Arnold Schwarzenegger

Jupiter's Legacy: cum faci ordine într-o lume dezlănţuită?

Serialul cu supereroi este disponibil pe Netflix din 7 mai

Noul spot TV cu Loki promite o călătorie cu senzaţii tari

Serialul semnat de către Kevin Feige şi de studiourile Marvel va duce lucrurile la nivel cosmic pe măsură ce Zeul Neascultării - Loki (Tom Hiddleston) - intră în centrul acţiunii

Jupiter's Legacy, o "obsesie timp de trei ani şi jumătate"

Iată ce are de spus Mark Millar despre serialul cu supereroi Jupiter's Legacy

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 24 octombrie 2015 23:52
Cu alte cuvinte, suficiente lucruri de facut :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells