Proiecție specială „O vară de neuitat” și lansare studiu critic - vineri, 17 februarie

de Cinemagia în 14 Feb 2017
Intrarea la eveniment este liberă

FilmulO vară de neuitat”, în regia lui Lucian Pintilie, va fi proiectat vineri 17 februarie, de la ora 19:00, la sala Eforie a Cinematecii Române (str. Eforie, nr. 2), în cadrul unui eveniment special care marchează lansarea oficială a studiului critic scris de Andrei Gorzo. Lucrarea este editată de Societatea Culturala NexT, în parteneriat cu editura LiterNet.

Evenimentul este organizat în cadrul programului de educație cinematografică Education a l'image, ajuns la al 9-lea an de activitate. Intrarea la eveniment este liberă.

La final, publicul prezent este invitat la un dialog cu Andrei Gorzo, despre filmul „O vară de neuitat” și importanța sa în istoria cinemaului românesc, precum și despre motivele care l-au convins să îi dedice acest studiu. Un număr de 150 de broșuri va fi distribuit gratuit spectatorilor, urmând ca materialul să fie disponibil și în format electronic pe site-ul editurii LiterNet

Exploreaza subiecte similare:

Un ete inoubliable, Lucian Pintilie, Andrei Gorzo

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells