Primul trailer Fantastic Beasts and Where to Find them, explicat

de Gloria Sauciuc în 16 Dec 2015
Recunoaștem același univers ca în Harry Potter, cu toate invențiile magice și creaturile fantastice care îl populau

Fantastic Beasts and Where to Find Them a dat publicității primul trailer oficial, deși se află încă în filmări, poate pentru a potoli un pic (sau stârni mai tare) curiozitatea fanilor. Cum știm deja, filmul începe în New York-ul anilor 20, cu șapte decenii înainte de întâmplările din școala de magie Hogwarts. Recunoaștem același univers, cu toate invențiile magice și creaturile fantastice care îl populau.

Premiera în România a filmului e programată pentru noiembrie 2016

Newt Scamander tocmai a încheiat o excursie în întreaga lume, unde a descoperit și documentat o sumedenie de ființe magice. Sosit la New York pentru o scurtă pauză, ar fi putut trece mai departe fără incidente... dacă nu ar fi descoperit o servietă magică rătăcită, din care vor evada ființe magice, evadare ce ar putea aduce probleme atât pentru lumea vrăjitorilor cât și pentru cea a Neciopliților.

Trailerul începe cu un „lumos maxima” șoptit, unul care ne aruncă la începutul lui Harry Potter și Prizonierul din Azkaban. Vraja strălucește exact ca în Prizonierul din Azkaban și o vedem pe Katherine Waterston în fața publicului și a unei femei cu o coroană uriașă. Iar din tonul vocii, pare că face o confesiune.... „Ieri, un vrăjitor intra în New York cu o servietă. Una plină cu creaturi magice, dintre care unele, din păcate, au evadat”. Apoi o secvență în care Newt (Eddie Redmayne) merge cu servieta, apoi o deschide cu un zgomot puternic. Personajul lui Waterston stă în prag: „A fost deschisă?”, întreabă. „Doar puțintel”. Apoi Waterston: „Domnule Scamander!”, iar Newt aruncă atunci o vrajă.

 În fruntea distribuției, Eddie Redmayne apare în rolul lui Newt Scamander, un „magizoolog” britanic, care se îndreaptă către America în căutarea de creaturi magice. Și, într-adevăr, le găsește.

Filmul marchează debutul lui J.K. Rowling ca scenaristă. Îndrăgitele cărți din seria Harry Potter pe care ea le-a semnat au fost adaptate într-una dintre cele mai de succes serii de filme din istoria cinematografului, iar scenariul acesta a fost inspirat dintr-un pasaj din Harry Potter, în care personajele citesc un „manual” semnat de Newt Scamander, care tratează subiectul ființelor magice.

Filmul strânge laolaltă mai multe nume legate de Harry Potter, printre care David Heyman, Steve Kloves și Lionel Wigram - producători. Distribuția îi include pe Katherine Waterston în rolul Tinei, pe Alison Sudol în rolul surorii Tinei, Regina, apoi Dan Fogler în rolul Necioplitului Jacob și Ezra Miller - Credence. Există și un vânător de vrăjitori, inspectorul Percival Graves, jucat de Colin Farrell.

Exploreaza subiecte similare:

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Alte știri din cinema

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells