Primele reacții la Secret Invasion. „Echivalentul Marvel al serialului Disney+ Andor?!”

de Gloria Sauciuc în 16 Iun 2023
Premiera serialului de șase episoade are loc pe 21 iunie

Primele reacții la primele două episoade din Secret Invasion au venit, și - se pare - avem parte de unul dintre cele mai bune seriale TV ale Marvel de până acum. Secret Invasion îl are în centru pe Nick Fury, și își propune să fie mai mult un thriller de spionaj decât o poveste cu supereroi. În serial, Nick Fury face o echipă cu câțiva Skrulli pentru a opri o amplă invazie Skrull a Pamântului. Sunt doar șase episoade Secret Invasion, iar primele cronici ample vor veni abia după 21 iunie.

Un număr de critici de film și de creatori de conținut au văzut primele episoade ca parte a unui eveniment ce a avut loc pe 13 iunie, scrie shortlist.com. Iată câteva reacții publicate pe Twitter în ultimele ore:

„#SecretInvasion sau OLD MAN FURY este un serial #MCU brutal și neguros care pornește de la rețeta thriller-ului de spionaj pentru a explora tema supraviețuirii și a integrării. Și are câteva momente șocante de violență! Și un joc excelent de la început la final cu o excelentă #Olivia Colman!”, a scris bloggerul John Rocha aka The Outlaw Nation. 

„Mi-au plăcut primele două episoade din #Secret Invasion. Este un ton neobișnuit la MCU – matur, aspru și misterios, care te duce într-o poveste despre refugiați și o luptă de putere cu Skrull-ii. Jackson este fenomenal, așa cum este și restul distribuției!”, a scris creatorul de conținut Leo Rydel. 

„Secret Invasion este ceva diferit față de restul producțiilor Marvel. De mult timp, am tot avut același subiect cu multiuniversul, și aceasta este o gură de aer proaspăt pentru cei care vor mai mult de la Marvel TV. Sam Jackson și Ben Mendelsohn sunt din nou extraordinari. Pregătiți-vă latura paranoică” (Hunter Bolding). Așadar, pare că Secret Invasion va fi mai sumbru decât obișnuita poveste Marvel, legat de paranoia unui personaj mult mai vulnerabil decât eroul principal din alte seriale...

Totuși, nu toate reacțiile au fost favorabile. Iată unele mai reținute: „După ce am urmărit primele două episoade din #SecretInvasion chiar mi-a plăcut direcția sumbră în care o ia serialul. Notele de spionaj sunt de prima clasă, deși acțiunea complicată uneori își stă sieși în drum. Iese în evidență Olivia Colman”, a scris Eammon Jacobs (Junior Entertainment Reporter la thisisinsider).

„Cred că #SecretInvasion este OK până acum. Cred că este mai dedicat publicului adult decât alte producții Marvel, însă - chiar dacă mă interesează încotro se îndreaptă povestea - observ că este lipsită de energie și puțin forțată. Cu siguranță nu este un thriller întunecat cu spioni așa cum este promovat”, notează Charlie Ridgely, critic de film la publicația ComicBook.com.

Aceste reacții de pe social media vor fi urmate de recenziile ample ale criticilor de film, după premiera serialului din 21 iunie, de pe Disney Plus.

Exploreaza subiecte similare:

Secret Invasion, Olivia Colman

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells