Primele reacţii la „It”. Spectatorii îl descriu drept „înspăimântător”

de Gloria Sauciuc în 30 Aug 2017
Filmul horror „It”, regizat de Andy Muschietti, se lansează în cinematografe pe 8 septembrie

Horror-ul „It” a fost proiectat în circuit închis, pentru presă şi bloggeri, iar primele reacţii nu au întârziat să apară pe reţelele de socializare. Primii spectatori ai noului „It” îl descriu drept înspăimântător. Filmul, cu Bill Skarsgård în rolul celebrului personaj negativ, se va lansa în România pe 8 septembrie. Până atunci, reacţiile promit o experienţă la cinema de neuitat.

O producţie New Line Cinema, filmul horror „It" este regizat de Andy Muschietti şi are la bază romanul omonim al lui Stephen King care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori. Fanii au așteptat cu multă frenezie noua adaptare a celebrei cărți semnate Stephen King. Numeroși critici se întrebau dacă ultimul film va depăși succesul miniseriei din anii 1990, cu Tim Curry în rolul lui Pennywise, clovnul înspăimântător și ucigaș de copii.

Ce-i drept, trailerul nu arăta mare lucru, însă câteva secvențe dau fiori. Primii spectatori și-au împărtășit impresiile, în covârșitoarea majoritate favorabile. Însă nu doar teroarea este punctul forte al filmului, ci și umorul lui, e concluzia ce s-ar putea trage din primele reacţii.

„Un cadou de film, ca un tunel al groazei dintr-un parc de distracţii: zgomotos, înspăimântător, dar și amuzant. Și, mai presus de toate, are suflet”, scrie pe Twitter un spectator.  

„Nu putem da amănunte, însă filmul este BUN. Bip bip Richie. În curând cronica completă!”, notează  un altul.

Filmul a fost spectaculos. Distribuție reușită, amuzant, dar și cu sperieturi autentice. Veți fi speriați multă vreme”, promite un alt spectator.

„Bill Skarsgard are un rol care îl consacră drept Freddy Krueger al unei întregi noi generații”, e de părere un al patrulea spectator.

Bill Skarsgard și-a cucerit fanii cu Pennywise. De-a lungul producției, costumul său era atât de înspăimântător, încât speria cu adevărat copiii de pe platoul de filmare. Actorul declara pentru Movie Pilot: „La un moment dat, s-a pregătit o scenă iar copiii au intrat, fără să mă fi văzut înainte. Și când apar eu, să îi vedeți: unii erau curioși, alții nu se puteau uita la mine, alții tremurau de frică. Un copil a început să plângă. Regizorul a strigat: „Motor!” și atunci am intrat în rol. Iar unii copii au început să plângă în mijlocul dublei, și mi s-a părut groaznic...”

Când copiii din oraşul Derry încep să dispară, un grup de micuţi sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari frici odată cu întâlnirea sinistrului clovn Pennywise, a cărui istorie de crime şi violenţă este veche de câteva secole. 

Exploreaza subiecte similare:

It, Bill Skarsgård

Alte știri din cinema

Jake Gyllenhaal ar putea să îl înlocuiască pe Ben Affleck în rolul lui Batman

Collider scrie că decizia de a-l înlătura pe Affleck din serie a fost luată la începutul lui 2017, după ce un anunţ oficial a fost amânat până la premiera Justice League, pentru a evita publicitatea negativă

Kidman îl recompensează cu 600.000 de dolari pe soț pentru fiecare an împreună

Surprinzătoarele acorduri prenupţiale ale celor mai bogate cupluri ale Americii

Afară cu Johnny Depp din distribuția Fantastic Beasts, cer fanii seriei Harry Potter

Criticii lui de pe reţelele de socializare dau ca exemplu înlăturarea lui Kevin Spacey din filmul All the Money in the World

James Franco devine supererou. Va fi Madrox, the Multiple Man

Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 1 septembrie 2017 13:00
Probabil ca cei care se sperie si de umbra lor il considera astfel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells